E de-al nostru: George Bush, ruda cu Vlad Tepes!

E de-al nostru: George Bush, ruda cu Vlad Tepes!

0 121

Televiziunea CBS, care citeaza cotidianul New York Post sustine ca potrivit unor cercetari genealogice s-a descoperit ca George Bush este neam cu Vlad Tepes.


Conform sursei citate, ziaristii newyorkezi care au studiat originile familiei Bush au descoperit ca majoritatea stramosilor lui George W. Bush au sosit in America in perioada coloniala. Prin acesti pionieri care au descins pe continentul?american, presedintele?Bush ?este inrudit cu multi dintre fostii presedinti americani, la fel ca si Dick Cheney si John Kerry, dar si cu voievodul ?Vlad Tepes, identificat peste ocean cu faimosul conte Dracula.


Postul de televiziune CNN a anuntat, inca din 2004, ca “Bush este o ruda mai apropiata a lui Dracula decat contracandidatul sau John Kerry, actualul presedinte american fiind unul dintre urmasii de peste 32 de generatii ai domnitorului roman, in timp ce John Kerry ar trebui sa se intoarca 34 de generatii in arborele sau genealogic pentru a ajunge la acelasi domnitor”.


Conform aceluiasi studiu genealogic realizat de jurnalistii de la New York Post, George W. Bush mai este inrudit cu Marilyn Monroe, Brad Pitt si proprietarul Playboy, Hugh Hefner, dar si cu Madonna, Celine Dion si Tom Hanks. Bine ca nu si cu Ceausescu!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.