După răzbelul guguștiucilor din Palatul Victoria s-a dat liber la vânzări

După răzbelul guguștiucilor din Palatul Victoria s-a dat liber la vânzări

0 34

Coaliția după ce a dat la pace, recunoscînd faptul că ci,lanele sunt suficiente pentru toate trei formatiunile politice l-au bagat in vitză pe Cîțu. Guvernul Cîţu a aprobat vânzarea Portului Constanța dar și a altor participații ale statului. Premierul României, Florin Cîțu, a anunţat că a fost aprobat un proiect de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, cum ar fi Portul Constanța.
A fost aprobat un proiect de lege foarte mult aşteptat de partea puternică a economiei, respectiv de economia privată. Este vorba de un proiect de lege care abrogă legea aprobată în Parlamentul României care suspenda – un lucru firesc pentru o economie de piață: dreptul companiilor de stat să acceseze fonduri din sectorul privat.
Astăzi reparăm o nedreptate. Acest proiect de lege merge la Parlament. E un mesaj clar spre investitori că acest Guvern susține investițiile, care are nevoie de investiții pentru a se dezvolta și este un semnal corect”, a spus Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă, scrie financialintelligence.ro

Este vorba de LEGEA nr. 173 din 13 august 2020, propusă de PSD, privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naționale în activitatea economică, prin care se interzicea, pentru o perioadă de 2 ani, înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, la instituții de credit, precum și la orice altă societate la care statul are calitatea de acționar, indiferent de cota de capital social deținută.
Ăștia vor să vândă tot chiar și pe… noi!

Vlad T.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.