Dupa OUG, Boc le da si asigurari parlamentarilor!

Dupa OUG, Boc le da si asigurari parlamentarilor!

0 166

Fara sa fie facuta vizibila, Inalta Porunca Cotrocenista, a fost executata fara rabat. Natiunea a vazut strans uniti langa Guvern, premier si ministrul de finante conducerea Parlamnetului, solidari fata de ultimele masuri si Acordul cu FMI si CE. Cota unica, TVA-ul si contributia la asigurarile sociale raman nemodificate iar Acordul cu FMI nu afecteaza salariile si pensiile ne-a garantat, inca o data, Emil Boc in fata camerelor de televiziune si ziaristilor veniti in numar mare la Parlament.

O poza de grup pentru linistea poporului
Premierul Emil Boc si alti membri ai Guvernului s-au intalnit ora, cu „echipele de conducere” ale celor doua camere ale Parlamentului. Tema discutiilor – masurile privind reducerea cheltuielilor publice, rectificarea bugetara si detaliile acordului de imprumut cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana.
„Romania a intrat in discutii cu CE pentru gasirea solutiilor de finantare a deficitului bugetar. Suntem pe punctul de a lua credite de la Fondul Monetar si Comisia Europeana”, a afirmat Emil Boc, la intalnirea cu conducerile celor doua camere parlamentare.
„Acordul cu FMI si CE a primit acordul de principiu al Washington-ului”, a anuntat premierul.
„Acordul are un caracter preventiv. Pe partea economica, nu ne atingem de cota unica, TVA-ul ramane nemodificat, la fel si contributia la asigurarile sociale.”
„Daca ne uitam la alte state care au incheiat acorduri cu FMI si CE, toate aceste state au fost nevoite sa majoreze cel putin una dintre aceste taxe. Romania nu a fost nevoita sa faca acest lucru, dovada faptului ca acordul cu FMI are un caracter preventiv.”
„Salariile de baza si pensiile nu vor fi afectate de incheierea acestui acord”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.