Dupa ce a esuat ca parlamentar, Nati Meir vrea sa fie presedinte

Dupa ce a esuat ca parlamentar, Nati Meir vrea sa fie presedinte

0 157

Fostul deputat roman, omul de afaceri Nati Meir, aflat in ultimele zile in Israel, a declarat pentru agentia Anima News ca a decis sa candideze, ca independent, la presedintia Romaniei la alegerile din toamna acestui an.
Potrivit declaratiilor sale, echipa din Romania este deja pusa la punct, iar un anunt oficial va fi facut in urmatoarele zile.
Nati Meir (fost deputat al Partidului Romania Mare, iar apoi independent) s-a intalnit in Israel cu oameni politici, reprezentanti ai mass-media din aceasta tara si consilieri de presa in vederea stabilirii echipei cu care va lucra. Astfel, seful campaniei electorale a lui Nati Meir va fi Shmuel Elgrabli, unul dintre cei mai apreciati consilieri din Israel, care a condus campanii electorale ale lui Ariel Sharon, Ehud Barak, care au detinut postul de premier al acestei tari, si Benjamin Netanyahu, actualul prim-ministru. Din echipa mai face parte si cunoscuta avocata Etty Ziv.
Potrivit Anima News, Canalul 10 al televiziunii israeliene, unul din cele mai apreciate posturi TV din aceasta tara, a manifestat interes pentru candidatura lui Nati Meir la presedintia Romaniei.
Potrivit fostului deputat roman, el a fost contactat si de reprezentantii celui de-al doilea post TV particular din Israel, Canalul 2, dar a decis sa colaboreze cu Canalul 10.
Acest post va realiza o serie de interviuri si reportaje, atat in Israel, cat mai ales in Romania. De asemenea, Canalul 10 a primit exclusivitate pentru a transmite principalele discutii care se afla pe agenda de lucru a lui Nati Meir: cea de la Ierusalim cu Papa, o alta cu presedintele francez Nicholas Sarkozy si inca una, la Washington, cu Rahm Emanuel, seful personalului Casei Albe.(sursa: AGERPRES)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.