DUPA AMERICANI SI RUSII NE ACUZA DE CORUPTIE!!

DUPA AMERICANI SI RUSII NE ACUZA DE CORUPTIE!!

0 190
 
Vineri seara, in ultima sa aparitie televizata, presedintele Basescu …anunta ca dupa alegeri va numi doar un premier pro-european si pro-NATO. Adica, vezi Doamne, ne-a spus dumnealui asta vara (si noua si…americanilor!), ca are el asa, un… " filing ", simte el ca Ponta si Antonecu ar cam fi… antiamericani. De a sarit ca ars ambasadorul Gitenstein , care atat astepta: un semnal mai "bun" nici ca se putea…sa spere in prelungireaacreditarii… Dar n-a fost sa fie! …Pleca!
Acum alta dandana politica.
S-a gasit si Ministerul rus de externe sa critice dur Å£ara noastră , într-un raport referitor la situaÅ£ia drepturilor omului în Uniunea Europeana; "Partizanatul instanÅ£elor este o problemă sistemică, agravată de un grad ridicat de corupÅ£ie al guvernului român", se menÅ£ionează la capitolul despre România, de zici ca Monica Macovei, aducandu-si aminte de trecutul ei comunist, a trimis si la Moscova o copie dupa turnatoria catre Barroso!
Adevarat, aproximativ 96% dintre români consideră corupÅ£ia ca fiind o problemă majoră în Å£ara lor ÅŸi leagă direct sau indirect acest factor de încălcarea propriilor drepturi ÅŸi libertăţi, se menÅ£ionează în raportul Ministerului rus de Externe, care face o evaluare a respectării drepturilor omului în toate cele 27 de ţări membre UE.
 Culmea insa e faptul că aceste critici din partea Moscovei vin la doar două zile după publicarea unui raport "Transparency International " privind corupÅ£ia, în care Rusia stă mult mai prost decât Å£ara noastră la acest capitol.
Adica România a urcat 9 locuri,si se află pe locul 66, în vreme ce Rusia ocupă poziÅ£ia 133 dintr-un total de 176, fiind aproape de coada clasamentului!
Pai tocmai voi va gasira-ti, bai nene…
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.