Dumitru Sechelariu – din acuzat, acuzator!

Dumitru Sechelariu – din acuzat, acuzator!

0 165


Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu a fost achitat la finele unui proces care a durat doi ani si jumatate, in care a fost acuzat alaturi de doi fosti colaboratori ai sai, de coruptie pe motivul ca ar fi facut afaceri ilegale cu terenuri.


Sechelariu a fost arestat preventiv si a stat 45 de zile in inchisoare. Mai mult, averea i-a fost pusa sub sechestru pentru a se acoperi la nevoie, prejudiciul stabilit de organele de ancheta (care era oricum modic, reprezentand cam 1% din averea fostului primar).


Iata insa ca acest prejudiciu a fost infirmat de decizia completului de judecata, care a hotarat ca Sechelariu este nevinovat, ca nu este corupt si nu a produs prejudicii. A fost ridicat sechestrul asupra bunurilor si daca sentinta nu va fi atacata la Curtea de Apel, “Seche” se poate lauda ca este curat ca lacrima.


Prinzand curaj dupa sentinta tribunalului, Sechelariu intentioneaza sa-i dea in judecata pe magistratii care au decis arestarea sa, pe care o considera abuziva, iar avocatul sau il sfatuieste sa dea in judecata si Statul Roman si sa ceara daune morale.


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.