Dumitru Dragomir: Schimbam regulamentul reprimim Craiova iar jucatorii se vor intoarce inapoi

Dumitru Dragomir: Schimbam regulamentul reprimim Craiova iar jucatorii se vor intoarce inapoi

0 115

Fotbalul romanesc la fel ca si intrega societate romaneasca este intr-o foarte mare suferinta. Acest lucru il dovedeste Dumitru Dragomir care este seful Ligii Profesioniste de Fotbal si care incepe sa dea inapoi in fata atacurilor Craviovei.
Dupa criza de nervi pe care a facut-o la iesirea de la sediul DNA, Dumitru Dragomir a organizat o conferinta de presa in care a vorbit pe un ton mai calm despre ancheta privind excluderea Universitatii Craiova. Dragomir a batut in retragere, a anuntat ca Adunarea Generala va reprimi Universitatea Craiova in fotbal si a mentionat ca va propune schimbarea regulamentului pentru ca toti jucatorii plecati din Banie sa se intoarca.

La conferinta de presa, Dumitru Dragomir a venit cu o versiune noua in incercarea de a demonstra ca membrii Comitetului Executiv nu au facut un abuz. Dragomir a spus ca in cazul excluderii Craiovei nu s-a facut apel la toate instantele de judecata, deoarece Mititelu putea sa continue cazul in civil.

„Procurorii si judecatorii sunt oameni destepti, n-au mintea lui Mititelu si a unor jurnalisti. Unde a fost abuzul nostru? El trebuia sa faca apel la o instanta civila, iar daca se spunea ca am gresit Craiova juca in Liga 2. Eu nu acuz DNA, dar nu inteleg de ce Mititelu nu a facut apel la instantele civile, asa cum spune legea. In 2-3 zile se judeca acest caz si jucau in Liga 2. El a premeditat aceasta cauza cu niste avocati destepti care l-au invatat ce sa faca. El nu platise datoria catre Piturca si nu avea cum sa joace si in Liga 2, de asta nu a mers in civil. Daca Adunarea Generala ne spune ca s-a gresit cu excluderea Craiovei, se revine la normal, Craiova va fi in Liga 2, iar jucatorii nu stiu daca se intorc sau nu. Bineinteles ca se pot intoarce jucatorii! Modificam regulamentul si cu asta basta! Ce mare lucru?”, a spus Dragomir.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.