Dumitru Dragomir il apara pe Mititelu

Dumitru Dragomir il apara pe Mititelu

0 95

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a declarat ca are incredere ca gruparea Universitatea Craiova isi va rezolva problemele financiare cu care se confrunta si ca isi va plati datoriile de aproximativ patru milioane de euro.
„Nu cunosc exact detaliile care sunt la Universitatea Craiova, nu stiu ce sa spun. Din ce am inteles, sunt niste datorii, care, daca nu vor fi achitate, nu ii va mai permite Universitatii sa joace in Liga I. Am, insa, incredere ca cei de acolo vor reusi sa rezolve situatia”, a spus Dragomir.
Dumitru Dragomir nu a ezitat sa ii ia apararea patronului Adrian Mititelu, amintind ca acesta a sustinut echipa de unul singur, in conditiile in care autoritatile locale nu au ajutat cu nimic in ultimii cinci ani: „Cum s-au descurcat pana acum, o sa se descurce si de aceasta data. Mititelu e de felicitat pentru banii pe care i-a bagat la Craiova. Nu uitati ca Primaria nu a mai ajutat echipa de cinci ani absolut deloc. A investit si in stadion. Daca i se dadeau doua sau trei milioane de euro pentru arena, acum era alta situatia. A bagat vreo 18 milioane de euro in echipa, cum sa o lase acum? Piturca nu pleaca, pentru ca el e un tip atasat. A vazut si el ca toti au ceva cu Mititelu”, a concluzionat Dragomir.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.