Dulcegaria gretoasa a revenirii

Dulcegaria gretoasa a revenirii

0 92

Si uite ca ne este dat sa mai vedem un episod de telenovela la sediul PD-L. Titlul: Elena Basescu se intoarce!
Se stie cat de mult iubesc anumite categorii de romani cu o cultura zdrentuita de anumiti factori, telenovelele. Si de acest lucru au profitat pedelistii unui Basescu regizand sforarii dulcege tot mai pe fatza. Asa si cu ocazia europarlamentarelor si cu iesirea si reintrarea fiicei sale celei mici din sanul partidului.O facatura, un teatru dezgustator, cu bucurii si pupici mimate de personaje traind intr-o vesnica prefacatorie. Si toate acestea dupa ce smocul de gandire EBA s-a asigurat ca a trecut pragul necesar unui independent, un lucru asteptat prin cedarea de catre pedelisti a atator voturi cate erau necesare sa o salte pe odrasla presedintelui.
Dupa ce si-a inchis sediul de campanie, oferit in Ghencea, cu generozitate, de blonda cu turismul, EBA s-a dus de urgenta pe Modrogan, unde o astepta taticul presedinte al tuturor romanilor si mai ales al portocaliilor.
Drept care presedintele pe hartie al Partidului Democrat-Liberal, Emil Boc, i-a spus chiar la intrarea in sediu: „Bine ai venit acasa, casa de unde nu ai plecat niciodata”.
Elena Basescu a declarat ca nu se astepta sa obtina un rezultat asa de mare si ca se intoarce in PD-L. Sanchi si zexe!
„In toamna eram la egalitate cu PSD-ul, iar acum suntem din nou la egalitate”, a declarat cu adanca intelepciune Elena Basescu ieri seara. Ea a mai spus ca este nerabdatoare sa se intoarca in PD-L si ca nu se poate spune ca a furat din voturile PD-L, totul cu dictia caracteristica ei si inculturii.Cat despre furtul voturilor, normal, nu a existat hotie, acelea fiindu-i date voluntar.
„Este clar ca mie voturile mi-au venit din alta parte”, a precizat Elena Basescu. „Fara sprijinul familiei nu as fi putut sa ma inham la o astfel de lupta”, a mai spus fiica presedintelui.
In acest sens exista un proverb: „Gura pacatosului adevar graieste.”
„Sunt convins ca in aceasta seara va reveni. A anuntat-o si azi. Elena Basescu e un tanar politician care si-a demonstrat calitatile si care este asteptata in PD-L. Sper ca aceasta intoarcere sa se petreaca cat mai curand acest lucru”, a declarat Emil Boc duminica seara, inaintea aparitiei „printesei mostenitoare”.
Au urmat tot felul de pupici, tot felul de imbratisari si alte asemenea fandoseli, carnetul si cererea de „revenire” in partid fiind gata completate, trebuind doar pusa semnatura de catre miorlaita si fandosita odrasla basesciana.Doamne, cati prosti si prostiti se afla printre noi!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.