Drumul mingii se opreste la Brasov

Drumul mingii se opreste la Brasov

0 102

Iubitorii fotbalului vor merge pe rand cu mingea la picior aproape 2.400 de kilometri, prin 35 de orase, cu statia finala Brasov. Evenimentul „Drumul mingii“ a debutat ieri dupa amiaza, in Timisoara. Vor merge cu mingea la picior si personalitati cum ar fi Radu Paraschivescu sau Ovidiu Ioanitoaia.
Timp de 40 de zile, 1.000 de romani vor arata ca fara pasiune nu exista fotbal adevarat. Acestia vor strabate pe rand aproape 2.400 de kilometri, din Timisoara, pana la Brasov – orasul finalei Cupei Romaniei Timisoreana. Balaci, Belodedici, Camataru, Cartu, Bumbescu, Orac si alte legende ale fotbalului vor fi alaturi de ei pe „Drumul mingii”.
„Ca fotbalist, lupti pana la fluierul final. Ca suporter, crezi pana la capat. Asa ca v-astept, pe toti iubitorii de fotbal, pe Drumul Mingii! Hai sa aratam cu mingea la picior, ca ne dorim fotbal”, a spus Ilie Balaci. „Este o manifestare istorica, unica, a iubitorilor de fotbal, la care multi vor vrea sa ia parte”, a declarat Miodrag Belodedici. De asemenea, vor merge cu mingea la picior, personalitati precum Radu Paraschivescu, Adrian Igrisan, Claudiu Bleont, Ovidiu Ioanitoaia sau Horia Tecau. „Drumul Mingii” a plecat sambata din Piata Unirii din Timisoara, ieri a strabatut Lugoj, iar astazi se afla la Resita. In Craiova, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bistrita vor avea loc evenimente artistice.
Statia finala va fi Brasov, pe 25 mai, cand se va desfasura finala Cupei Romaniei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.