Dragnea atac la adresa lui Iohannis: Este deasupra legii, are dosare cu...

Dragnea atac la adresa lui Iohannis: Este deasupra legii, are dosare cu case mătrășite!

0 129

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a lansat sâmbătă într-un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, într-un discurs susținut la conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin. El a spus că Iohannis nu a făcut nici măcar un lucru bun de când conduce România, că este deasupra legii și are „dosare cu case mătrășite”, iar „obiectivul PSD trebuie să fie ca acest om să nu mai câștige un nou mandat”.

La conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin participă câteva sute de social-democrați, iar Liviu Dragnea le-a cerut acestora să îl aplaude pe Klaus Iohannis, care nu a făcut nimic pentru România și este deasupra legii.
„Am o întrebare simplă – ce a făcut cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, un gest care să fi ajutat România și pe români. Am văzut că e deasupra legii, am văzut case mătrășite, zeci de dosare închise pentru acest om. Cum să fii, ce suflet să ai sa blochezi bugetul României numai gândindu-te la cei 4 milioane de copii care nu primesc alocația mărită de la 1 martie? Cum poți să fii atât de rău?”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a susținut că un obiectiv foarte important pentru PSD este „ca acest om să nu mai prindă un mandat de președinte”.
„Să știți că niciodată nu vorbește România de bine în afara țării pentru că nu poate”, a declarat Liviu Dragnea.
El a mai susținut că PSD nu a declanșat procedura de susppendare din funcție a președintelui Iohannis pentru că „nu mai vrea scandal”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.