Două eșecuri consecutive ale ,,lupilor”

Două eșecuri consecutive ale ,,lupilor”

0 89

,,Lupii”și-au mâhnit suporterii, după ce au cedat ultimele două meciuri din Erste Liga, ambele susținute acasă! Și asta, după ce, recent, au învins fără drept de apel rivala din Miercurea Ciuc și lidera Erste Liga (5-2, la Brașov).

Mai întâi, echipa Brașovului a pierdut meciul cu Ujpest, scor 3-6…Brașovenii au început bine jocul și au condus cu 3-1, la finalul primei perioade, prin golurile lui Levente Zsok (2) și Mircea Constantin. Apoi, surprinzător, gazdele au oprit motoarele și au primit, până la finalul meciului, 5 goluri!

Corona Brașov a pierdut apoi și al doilea meci, cu Ferencvaros, scor 3-4. Era un meci important, în care se juca, practic, soarta locului secund în Erste Liga, cele două echipe fiind în luptă pentru această poziție a clasamentului. După prima repriză, egală, maghiarii au făcut diferența în actul secund, câștigat cu 2-1, ultima repriză, fiind, de asemenea, egală, 1-1. Pentru Corona Brașov au punctat Borisenko, Fowly și Franko. La capătul unui meci plin de durități ambele echipe au avut câte doi jucători eliminați. În urma acestor înfrângeri, Corona Brașov rămâne cu 65 de puncte în clasamentul din Erste Liga, pe poziția a treia. În următorul meci, echipa Brașovului va evolua în deplasare, contra celor de la Dunaujvaros, după care, în ultima partidă a primei faze a campionatului, va juca pe gheața echipei Fehérvári Titánok

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.