Doua comisii prefecturale lucreaza de Sarbatori

Doua comisii prefecturale lucreaza de Sarbatori

0 126

Doua comisii prefecturale vor veghea la repectarea legii de sarbatori. Una dintre ele va efectua controale in supermarketuri, piete si unitati de alimentatie publica pentru a preveni comercializarea de produse neconforme. Cea de-a doua comisie mixta va supraveghea comertul cu brazi de Craciun.
Prefectura a infiintat doua comisii care vor actiona pe timpul sarbatorilor. Unua dintre ele este Comisia Judeteana pentru asigurarea starii de sanatate a populatiei in perioada Craciunului si Anului Nou. Aceasta este format adin reprezentanti ai Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, ai Directiei de Sanatate Publica, ai Garzii financiare si ai comisariatului judetean pentru protectia consumatorilor. Obiectivele care vor fi controlate vor fi pietele agroalimentare, supermarketurile, magazinele alimentare, pensiunile agroturistice si unitatile de alimentatie publica. A doua comisie se va ocupa de prevenirea si combaterea faptelor ilegale in legatura cu recoltarea, transportul, prelucrarea, comercializarea materialelor lemnoase si a pomilor de Craciun.
Aceasta comisie mixta va fi formata din reprezentanti ai inspectoratului teritorial de regim silvic si vanatoare, inspectoratul judetean de politie, garda financiara, inspectoratul de jandarmi, garda de mediu, drumuri nationale, directia silvica si reprezentanti ai ocoalelor silvice din teritoriu. Ambele comisii vor activa in perioada 2 decembrie – 15 ianuarie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.