Donatii de fotolii rulante pentru 11 dizabili

Donatii de fotolii rulante pentru 11 dizabili

0 98
11 brasoveni cu dizabilitati si-au vazut visul cu ochii. Biserica Sfintilor din Zilele din Urma si Fundatia Motivation le-au oferit fotolii rulante cu care se vor putea deplasa mult mai usor. Beneficiari donatiei au invatat sa manevreze fotoliile si cativa dintre ei chiar au jucat baschet in sala Liceului cu Program Sportiv.
Biserica Sfintilor din Zilele din Urma, mai cunoscuta sub numele de Biserica Mormona, impreuna cu Motivation Romania ofera in fiecare an intre 750 si 100 de fotolii rulante persoanelor cu dizabilitati din Romania. I
n acest an, Biserica va dona si 50.000 de dolari fundatiei Motivation pentru instruirea personalului. 11 brasoveni cu dizabilitati au avut sansa sa intre acum in posesia unui fotoliu rulant si sa invete sa-l utilizeze.
Dupa ce au deprins comenzile de manevrare a fotoliilor rulante pe scari sau in alte conditii dificile, tinerii s-au deplasat la Liceul cu Program Sportiv, unde au jucat un meci de baschet. Motivation Romania isi propune nu numai sa ofere un mijoc mai comod de locomotie persoanelor cu dizabilitati, ci si sa le motiveze pe acestea sa isi gaseasca un loc de munca, sa practice sportul si sa se integreze in societate.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.