Doina Cornea e mai bine!

Doina Cornea e mai bine!

0 95

O echipa de medici specialisti de la Spitalul Militar si de la Clinica de neurochirurgie din Cluj au examinat-o, sambata, pe Doina Cornea si au ajuns la concluzia ca starea sanatatii sale s-a imbunatatit dupa accidentul vascular cerebral suferit saptamana trecuta, miercuri seara.
Directorul medical al Spitalului Militar Cluj, Radu Stan, a declarat ca starea sanatatii Doinei Cornea s-a ameliorat si ca faza cea mai periculoasa a trecut, adaugand, insa, ca evolutia hematomului va fi urmarita permanent in urmatoarea saptamana.
Radu Stan a spus ca deocamdata nu se pune problema unei interventii chirurgicale si ca pacienta va trebui sa urmeze un program de recuperare pentru a-si reveni din paralizia in urma careia nu-si poate misca mana si piciorul de pe partea dreapta. Pacientei i se administreaza perfuzii, dar este lucida si poate vorbi.
Doina Cornea a fost transferata, vineri, intr-o rezerva a sectiei de terapie intensiva a spitalului, unde a putut fi vizitata doar de fiul ei si de cateva rude. In cursul zilei de duminica, este asteptata si vizita fiicei sale, Ariadna Combes, care va sosi din Franta.
Doina Cornea a suferit, miercuri seara, un accident vascular cerebral si a fost internata la Spitalul Militar din Cluj.
Doina Cornea are 79 de ani si a fost disidenta anticomunista, fiind arestata pentru raspandirea de manifeste impotriva regimului comunist. De asemenea, a difuzat mai multe proteste la Radio Europa Libera.

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.