Doi romani la Cannes 2008

Doi romani la Cannes 2008

0 62

Regizorii romani Marian Crisan si Ciprian Alexandrescu vor participa la Festivalul de Film de la Cannes care se va desfasura in perioada 14 – 25 mai. Cei doi vor participa cu scurtmetrajele „Megatron” si, respectiv, „Interior. Scara de bloc”.
Cei doi regizori romani, Marian Crisan si Ciprian Alexandrescu, vor participa cu filmele lor in competitia cinematografica. Marian Crisan va participa in competitia de scurtmetraje cu productia „Megatron”,iar Ciprian Alexandrescu a fost selectat la sectiunea paralela Cinefondation cu scurtmetrajul „Interior. Scara de Bloc”.
Aflat la prima sa participare la Festivalul de la Cannes, regizorul Marian Crisan spune ca selectia filmului „Megatron” in competitia de scurtmetraje este o „surpriza foarte mare si foarte placuta. Ne doream selectia, dar nu ne asteptam. E greu de zis ce se va intampla”.
Potrivit regizorului, „Megatron” este o poveste despre un copil de 8 ani, care locuieste impreuna cu mama lui, intr-un sat nu foarte aproape de Bucuresti. „Este povestea unui baietel care isi serbeaza ziua de nastere la McDonald’s. Pelicula a fost filmata in special in afara Bucurestiului, fiind o calatorie spre Bucuresti”, a declarat Marian Crisan. Scurtmetrajul are doar doua personaje, copilul Maxim Trinu si mama, interpretata de Gabriela Crisu.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.