Dobritoiu a trecut la …degradare in masa!

Dobritoiu a trecut la …degradare in masa!

0 277
Ministerul Apărării NaÅ£ionale a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor în rezervă pentru 835 de cazuri din anii 2011 ÅŸi 2012, în care nu au fost îndeplinite condiÅ£iile prevăzute de Legea 80/1995, în urma rezultatelor analizei efectuate de către comisia constituită prin ordin al ministrului apărării naÅ£ionale, Corneliu DobriÅ£oiu.
Potrivit unui comunicat al MApN remis duminică AGERPRES, situaÅ£ia ordinelor de avansare sau acordare a gradelor în rezervă, emise în anii 2011 ÅŸi 2012, ÅŸi care nu îndeplinesc condiÅ£iile legale, este: persoane care au fost înaintate în grad în anul 2011- 316, persoane cărora li s-au acordat grade în rezervă în anul 2011 – 426, persoane care au fost înaintate în grad în anul 2012 – 77, persoane cărora li s-au acordat grade în rezervă în anul 2012 – 16.
''SituaÅ£iile nominale cu persoanele care au beneficiat de avansări sau acordări de grade în rezervă, în cazul cărora s-au constatat nereguli, sunt publicate integral pe pagina din Internet a Ministerului Apărării NaÅ£ionale, www.mapn.ro.
Totodată, au mai fost revocate ordinele de acordare de grade în rezervă, ca urmare a solicitărilor proprii, înaintate ministrului apărării naÅ£ionale, pentru Kövesi Laura-CodruÅ£a, Turcescu Robert Nicolae ÅŸi Kelemen Ioan Hunor'', se precizează în comunicat.
 
In SITUAÅ¢IA ÎNAINTÄ‚RILOR ÎN GRAD (ÎN REZERVÄ‚), in anul 2010 concetateanul nostru IALOMIÅ¢IANU George Gheorghe se aflla la pozitia 110, fiind avansat, pe cand era ministru, la gradul de  COLONEL de la …sublocotenent!!!!

 

 

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.