Doar un … „CALCUL”! Comparați 8.000 euro cu 1.000.000.000 euro!!

Doar un … „CALCUL”! Comparați 8.000 euro cu 1.000.000.000 euro!!

0 119

Dragnea, penalul, esența de ciumă roșie, ăla de-i zornăiați cătușele pe la cap, ăla pe care îl alergați ca să-i prindeți mașina în care era dus de polițiști la Rahova ca să-i scuipați pe parbriz, să-l măscăriți cum nu ați făcut-o nici cu Dincă, face 3 ani și 6 luni de pușcărie pentru INSTIGARE la abuz în serviciu, prejudiciul de 8.000 de euro fiind recuperat.

Acceptat de Herr Johannis, gauleiterul implantat de Marele Imperiu German în provincia din marginea Europei ca să devină NORMALĂ, oberlicht Cîțu, prin obsesiile pe care și le expune verbal în toată splendoarea lor colosală între două selfie-uri, a forțat Banca Națională ca să cheltuie 1,2 miliarde de euro pentru a salva leul.
MILIARDE. Bun, atâta se pricepe Cîțu, atâta face.

Întrebare: dacă pentru 8.000 de euro un politician este amenințat, condamnat, scuipat și băgat în pușcărie, deși prejudiciul a fost recuperat, cam cum ar trebui procedat cu vopsitul Cîțu? Câți ani de pușcărie, cât scuipat ar trebui deversat și câți kilometri de #M_IE ar trebui să intre în acestă găină fără cap?
La un calcul simplu, ciugurel ar trebui să facă niște sute de mii de ani de pârnaie, nu? Păi dispare Universul cu Cîțu între picioare. Până atunci, luați și voi din kilometri ăia, că vă place mmmult 🙂

Mein dobitoken, ce facem totuși cu guvernul tău?

Autor: Iulian Capsali
Sursa: Iulian Capsali Facebook

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.