Doar așa PSD poate să spele rușinea arestării liderului – înființarea unei...

Doar așa PSD poate să spele rușinea arestării liderului – înființarea unei comisii de anchetă a Parlamentului care să cerceteze „condamnarea politică a lui Liviu Dragnea”

3 186

Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu a declarat, miercuri, la Antena 3, dupa decizia CCR care arunca in aer sentintele compelturilor de trei judecatori, ca sentinta in cazul Liviu Dragnea a fost „una politica”. Deputatul PSD Catalin Radulescu solicita infiintarea unei comisii de ancheta a Parlamentului care sa ancheteze „condamnarea politica a lui Liviu Dragnea”

Astazi CCR a admis conflictul constitutional si a decis ca a existat un conflict constitutional intre parlament si ICCJ, privind constituirea ilegala a completurilor specializate de 3 judecatori. De cand asteptam si eu si toti oamenii nevinovati aceasta decizie si cate presiuni au fost facute, ca decizia CCR sa nu se dea, fiind amanata de 4 ori !
Cine au fost cei care au facut presiuni asupra judecatorilor CCR? Cine a stat in spatele condamnarii politice a presedintelui Liviu Dragnea?
A fost Iohannis, au fost oameni din servicii, au fost oare unii ambasadori, au fost servicii externe sau lideri europeni, sau chiar unii din partidul nostru?

Pentru gravitatea acestei marturii facute de fostul judecator Petre Lazaroiu, cer public constituirea unei comisii de ancheta in Parlamentul Romaniei, care sa elucideze cine a facut presiuni asupra judecatorilor CCR ca sa nu judece si sa amane de 4 ori, decizia asupra conflictului constitutional ,determinat de ilegalitatea constituirii completurilor de 3 judecatori si daca aceste presiuni si acest noncombat, al unor judecatori CCR ,au determinat condamnarea politica a presedintelui Liviu Dragnea!”, a scris Radulescu pe Facebook.
Inițiativa (propunerea) este cît se poate de normală și este singura care poate să spele rușinea care apasă PSD pentru arestarea președintelui Liviu Dragnea.
Se pune întrebarea – chiar vrea PSD (cu noua conducere) să susțină o asemenea inițiativă, să demareze cât se poate de repede inființarea unei comisii de anchetă?

Horia D.R.

COMENTARII

  1. Asa cum arata acum PSD, cu o astfel de conducere nu se va face niodata o comisie de ancheta a condamnarilor politice nici pentru Dragnea nici pentru altii (judecatorul Toni Greblă, judecatoarea Corina Corbu, Cristian David, Mircea Cosma, Dan Rusanu, Sebastian Ghita, Elena Udrea etc.). O asemenea COMISIE, presupune anchetarea tuturor abuzurilor SITEMULUI. Ce au patit procurorii de la „speciala” de la Prahova NIMIC. SISTEMUL va bloca infiintarea unei asfel de comisii. Ei au tradat si o vor face in continuare.

  2. PSD are o acum o conducere prea slaba pentru un astfel de gest. Initiativa lui Radulescu va fi uitata iar parlamentarul somat sa nu mai aminteasca de aceasta.

  3. Trebuie folosit pluralul – condamnarile politice! Comisia sa anchteze ambele condamnari, adica si sentinta de condamnare legata de referendumul pentru demiterea pres. Traian Basescu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.