Doamna ministru Dragu se „sacrifică ” in guvernul unei tzari cu salariati...

Doamna ministru Dragu se „sacrifică ” in guvernul unei tzari cu salariati de 2 lei !!

0 1550

Doamna ministru Dragu, era platita de FMI sau de Comisia Europeana cu salarii cam de 10 ori mai mari decat in surghiunul de la Bucuresti! Ajunsa cu „sarcina” pe malul Dambovitei, sufera evident de o vizibila frustrare. De aceea se dovedeste si atat de ridicol de pretioasa, vorbind exact ca alta „academiciana” damboviteana cu care seamana la mentalitate: Elena Ceausescu, iritata de faptul ca romanii si atunci cereau salarii mai mari. De aceea apreciem ca Declarația doamnei ministru este antinațională, lipsită de solidaritate și empatie față de cei peste 420.000 de salariați  care merg la serviciu, chiar dacă veniturile obținute nu îi ajută să depășească pragul de sărăcie.
În calitatea asumata de ministru al tuturor românilor, doamna Dragu are datoria morală de a încuraja politicile UN BAN PENSIONAR 1de incluziune socială și combatere a sărăciei în rândul celor mai vulnerabili dintre cetățenii României, care, deși muncesc, nu pot ieși din capcana precarității!
„Ne exprim îngrijorarea în legatura cu viziunea expusă de ministrul Finanțelor, doamna Dragu, care îi înștiintează pe români că în Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud sunt locuitori săraci care ştiu să facă ceva pe doi lei, ceea ce românul nu mai face de ceva vreme. Sa mori tu? Ca tehno-euro-crat, doamna Dragu ar trebui să știe că în majoritatea țărilor pe care ni le oferă drept exemplu, costul vieții este mult sub cel din România, țară a Uniunii Europene. ministru Dragu - PALIU ANCA R
Raportorul special al Organizaţiei Naţiunilor Unite pe probleme de sărăcie extremă şi drepturile omului Philip Alston declara recent că „România are posibilităţile pentru a eradica sărăcia, iar dacă guvernul refuză să ia măsurile care se impun, atunci înseamnă că refuză să joace rolul de a ajuta acele persoane să depăşească condiţia de sărăcie”.
Alo PUTEREA se aude
? De ce dracu a votat lumea candidati, partide sau programe, sa va bateti jos de romani si de banul public? In curand lumea nu se va opri doar a va critica sau injura!
În Uniunea Europeană, transferul de bunăstare este o consecință etică a progresului. Asa scrie la carte… Declarația doamnei Dragu rivalizează în istoria recentă cu cea a unui alt ministru din rezervorul de cadre stupide al lui Traian Băsescu. Domnul Sebastian Lăzăroiu, efemer ministru al Muncii, la fel de stupid, anunța în anul 2011 că românii bogați sunt cei care câștigă peste 800 de lei pe lună. Mare caraghios, ca sa nu zicem dobitoc… Și astăzi, ca și pe vremea lui Traian Băsescu, „românii cu venituri mici sunt niște cobai ai cinismului și ai politicilor antisociale” se precizează într-un comunicat al purtătorului de cuvânt ALDE, Laura Chiriac.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.