DNA-ul pădurilor votat unanim de de ProRomânia, USR, PMP, majoritatea PSD, PNL...

DNA-ul pădurilor votat unanim de de ProRomânia, USR, PMP, majoritatea PSD, PNL s-a abţinut, UDMR şi majoritatea minorităţilor împotrivă

2 132

Ieri scriam despre iniţiativa infinţării unui DNA al Pădurilor. O lege binevenită. În opinia noastră întrebarea va rămâne dacă se şi aplică. Dar este mult prea devreme să ne antepronunţăm.

Iată cum s-a votat:

PSD –             108(pentru DNA)      3(împotrivă)       2(abţineri)

PNL –              3(pentru DNA)         0(împotrivă)      70(abţineri)

ProRomânia – 17(pentru DNA)      0 (împotrivă)      0 (abţineri)

USR –                27(pentru DNA)      0(împotrivă)       0(abţineri)

UDMR –          0(pentru DNA)        0(împotrivă)       15(abţineri)

PMP –              12(pentru DNA)        0(împotrivă)       0(abţineri)

Minorităţi –     4 (pentru DNA)        1(împotrivă)      10(abţineri)

Neafiliaţi –          8(pentru DNA)       0 (împotrivă)      2(abţineri)

La rândul său liderul ProRomânia Braşov ne spune că ,,Salutăm înființarea DNA-ului pădurilor, prin votul de ieri din Camera Deputaților. Pro România a votat unanim in favoarea acestei legi. Așteptăm punerea în practică cât mai rapid posibil.  Este necesar pentru a stopa furturile din ţară şi din judeţul Braşov. Considerăm că și în județul Brașov va avea mult de lucru. Reamintesc că atunci când am fost prefect al judeţului am blocat cât mai mult posibil furtul de material lemons din zona Săcele- Gârcini. Acolo am dispus şi ridicare a opt gatere. La acel moment am reuşit o reducere a jafului din păduri cu 70%. Tocmai de aceea spun că avem nevoie de această lege.”

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. 170 pentru DNA este bine dar, cei care au fost împotrivă, și cei care sau abținut, să le fie cunoscute numele și județele pe care le reprezintă. Să știm și noi ca popor, pentru ai trage la răspundere. Pa mandat la viitoarele alegeri. România trezește-te!!!

  2. 170 pentru DNA este bine dar, cei care au fost împotrivă, și cei care sau abținut, să le fie cunoscute numele și județele pe care le reprezintă. Să știm și noi ca popor, pentru ai trage la răspundere. Pa, mandat la viitoarele alegeri. România trezește-te!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.