DNA-ul cere FRF si LPF, contractele incheiate de FC Brasov

DNA-ul cere FRF si LPF, contractele incheiate de FC Brasov

0 234
Procurorii DNA pare a da dovada ca nu se joaca si vor sa aplice legea acolo unde ea este incalcata. Din pacate legea este incalcata si la Brasov, acolo unde gruparea de prima liga FC Brasov, finantata de omul de afaceri Ioan Neculaie, este sub lupa DNA. FC Brasov se anunta a fi cea de-a patra echipa din Liga 1 care este anchetata in decursul ultimelor zile.
Dupa descinderile procurorilor DNA la sediile cluburilor Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, iata ca a venit si randul celor de la Brasov sa faca cunostinta cu procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA). Conform presedintelui Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, acestia au cerut de urgenta Ligii Profesioniste de Fotbal si Federatiei Romane de Fotbal, accesul la toate dosarele si contractele incheiate de FC Brasov in ultimul timp.
Potrivit sport.ro, faptul ca cererea a fost facuta si catre FRF ar putea insemna ca acuzatiile sunt legate de transferul unuia sau mai multor jucatori straini, Federatia fiind cea care se ocupa cu inregistrarea jucatorilor proveniti din alte tari; FC Brasov are legitimati, in acest moment, sase jucatori straini.
Recent, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au facut, miercuri, perchezitii la U Cluj si Petrolul Ploiesti, in legatura cu transferurile cu titlu gratuit ale unor jucatori de fotbal, in conditiile in care clubul clujean era intr-o situatie financiara precara, prejudiciul fiind estimat la 11 milioane euro.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.