DN1 blocat in zona Cornu din cauza unei alunecari de teren

DN1 blocat in zona Cornu din cauza unei alunecari de teren

0 82

Traficul pe DN 1, pe ruta Brasov – Bucuresti, a devenit un adevarat cosmar dupa ce ieri, duminica, sfarsit de week-end, cand toti bucurestenii se intorceau linistiti spre casa, o alunecare de teren a ingreunat si a blocat efectiv traficul pe aceasta sosea nationala.
In judetul Prahova, pe DN1, la kilometrul 93, in zona Cornu, s-a circulat cu restrictie de viteza pe sensul de mers Brasov – Ploiesti, pe o singura banda, din cauza unei alunecari de teren. Coloanele de autovehicule care s-au format instantaneu pareau ca nu se vor mai debloca niciodata. Statiunile montane prahovene si brasovene au fost bineinteles pline de turisti care sperau sa ajunga spre casa, la Bucuresti, intr-un timp util, insa planurile le-au fost spulberate de acest incident nefericit care i-a tinut ore in sir in trafic.
Avand in vedere si faptul ca dispeceratul de monitorizare a traficului de la Barcanesti, judetul Prahova, a inregistrat vineri 23.732 de autovehicule pe sensul de mers Bucuresti – Ploiesti, cu 780 mai multe decat vinerea trecuta, poliÈ›iÈ™tii rutieri stiau cam la ce fel de aglomeratie sa se astepte pe Valea Prahovei.
Conducatorilor auto le-a fost recomandata ruta DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.