Dispare UE? Guvernul polonez a retras drapelul european din sala unde au...

Dispare UE? Guvernul polonez a retras drapelul european din sala unde au loc conferințele de presă

0 298

Iata ce poate face vecinul nostru de la nord, mai radical si mai nemultimit de catre cei care conduc astazi Europa, Guvernul polonez a retras drapelul european din sala unde au loc conferințele de presă!

Drapelul UE, care trona la loc de cinste în sala unde au loc conferințele de presă ale guvernului polonez, a fost retras.
Chiar dacă aprobă apartenența Poloniei la Uniunea Europeană, partidul din care face parte Beata Szydlo, Lege și Justiție (PiS) condus de Jaroslaw Kaczynski, are convingeri eurosceptice și pledează pentru o mai mare independență față de Bruxelles.Beata Szydlo premier Polonia
„Suntem membru al UE, un membru activ, însă am stabilit un principiu conform căruia reuniunile guvernului polonez și declarațiile de la finalul reuniunilor vor fi făcute pe fundalul unor drapele mai frumoase, în opinia mea: drapelul alb-roșu” polonez, a declarat Szydlo, întrebată cu privire la dispariția drapelelor europene  din sală. 
Respectând apartenența noastră la UE, vom desfășura o politică pentru a trage maxim de profit pentru cetățenii polonezi, pentru economia poloneză și patria noastră‘, a subliniat premierul Poloniei, înconjurată de 12 drapele poloneze.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.