Disoluția PSD Brașov dinspre vest

Disoluția PSD Brașov dinspre vest

1 28

Vestul județului Brașov crează mari probleme pesediștilor brașoveni, la ultimele alegeri locale aceștia pierzând fiefuri importante, în special orașele Victoria și Rupea. Iată că acum însă întreaga organizație a PSD Făgăraș se dezmembrează, condusă până mai ieri de Ion Negrilă, inspector șef adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Brașov, cei patru noi consilieri locali ai PSD de la Făgăraș demisionând fără a-și înregistra demisiile, fiind ulterior dați afară din partid. Ion Negrilă a fost la rândul său demis de la conducerea filialei locale a PSD, acuzând conducerea județeană, în speță pe deputatul Marius Dunca de situația dezastruoasă a  făgărășenilor pesediști.

Județul acuză trădarea
Întrebat de jurnalistul infobrașov despre respectiva revoltă a făgărășenilor, fostul prefect  Marian Rasaliu, care este și în comitetul de sprijin și susținere a lui Dunca în funcția de șef al filialei și automat pe primul loc al listei de deputați, a ripostat ferm la acuzațiile făgărășenilor – Acolo a fost un fel de șantaj pentru că Negrilă i-a obligat pe consilieri, care sunt cadre didactice, să demisioneze, ca să nu aibă probleme cu inspectoratul, el dorind să- și păstreze funcția la IȘJ Brașov, probabil în înțelegere cu liberalii. Evident că le-am retras sprijinul politic și vor intra următorii pe listă – afirmă Rasaliu.
Ceea ce este cunoscut însă este faptul că Judecătoriile și Tribunalul Brașov, secția contencios, au dat întotdeauna dreptate consilierilor locali și județeni ai partidelor care i-au exclus de-a lungul timpului pentru a-i înlocui cu alții, aceștia revenind ulterior în consilii, cu plata de daune morale și daune materiale. Până la ora publicării acestui articol Ion Negrilă nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere. Vom reveni.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

  1. Dezbină-i, drace, că și mie-mi place! Plus că tare mi-aș dori să rămân exact atâția pesediști cîți am botezat eu!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.