Dinamo Bucuresti a pierdut doua puncte pe teren propriu

Dinamo Bucuresti a pierdut doua puncte pe teren propriu

0 100

Surpriza de proportii pe stadionul din soseaua Stefan cel Mare, acolo unde Dinamo, lidera clasamentului, nu a reusit sa treaca de formatia FC Vaslui, intr-un meci contand pentru eapa a XXIV-a a Ligii I la fotbal.
Claudiu Niculescu atacantul formatiei Dinamo Bucuresti, a declarat sambata, imediat dupa joc, ca ros-albii au jucat bine contra Vasluiului, cu exceptia sa, si ca el este singurul vinovat pentru faptul ca echipa lui Mircea Rednic a ratat victoria.
„S-au pierdut doua puncte numai din cauza mea. Imi cer scuze colegilor, antrenorilor, conducatorilor si suporterilor. Asta este viata, pentru mine este o perioada mai grea. Am avut si ghinion, dar in cazul meu, cand ratezi din cinci sau sase metri, nu se mai poate vorbi de ghinion. Am o mare mahnire in suflet si sunt dezamagit. Cu exceptia mea, echipa a facut un joc foarte bun. E normal ca suporterii sa fie suparati, dar ar trebui sa fie suparati pe mine. E inexplicabil impasul in care se afla Dinamo, parca ne-a parasit si norocul”, a afirmat Niculescu.
Referitor la partida cu Steaua, din etapa viitoare (a 25-a) Niculescu a afirmat ca este sansa ros-albilor de a-si spala pacatele: „Desi datele sunt altele la partida cu Steaua, este sansa noastra sa ne spalam pacatele. Trebuie sa ne revenim in Ghencea”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.