Din nou se circula greu pe DN 10 Buzau-Brasov

Din nou se circula greu pe DN 10 Buzau-Brasov

0 229

Gradele ridicate din aceste zile ingreuneaza traficul in anumite zone ale tarii din cauza unor evenmente neplacute. Circulatia rutiera pe Drumul National 10 Buzau-Brasov se desfasoara cu dificultate, in zona Siriu, din cauza aluviunilor care se scurg pe sosea si a bolovanilor care aluneca de pe versanti. Potrivit directorului adjunct al Companiei Drumuri Nationale, sucursala Buzau, Vasile Ionascu, solul s-a dezghetat ca urmare a temperaturilor ridicate din ultima saptamana, formandu-se aluviuni care se scurg pe carosabil. Din cauza aceluiasi fenomen, de pe versanti aluneca bolovani care ingreuneaza circulatia in zona.


Marti, traficul se desfasura cu dificultate pe DN 10 Buzau-Brasov, la kilometrul 81, in acest punct circulatia fiind blocata pe un sens, pe o distanta de circa 300 de metri. Pe restul tronsonului, soferii trebuie sa respecte restrictiile de viteza din cauza zonelor in care cad bolovani de pe versanti. Utilajeele care au sosit in zona incearca sa curete drumul de aluviuni.


Traficul rutier pe Drumul National 10, care face legatura intre Buzau si Brasov, a fost blocat, luna trecuta, timp de mai multe zile, din cauza caderilor de bolovani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.