Din nou cod galben de ninsori

Din nou cod galben de ninsori

0 51

Se pare ca ne-am lafait prea mult in adieri de primavera tocmai acum cand trebuia sa inotam, impreuna cu Mos Craciun, prin nameti. Se pare insa ca si natura a inceput sa fie guvernata aiurea si in detrimental bunului mers.
Iata, meteorologii au instituit din nou cod galben de ninsori si viscol pentru sud-vestul tarii si zona de munte, pentru ziua de duminica, unde va ninge, iar vantul va avea intensificari sustinute viscolind ninsoarea, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Astfel, in intervalul 27.12.2009, ora 06 .00 – 27.12.2009 ora 22.00, in sud-vestul tarii si in zona de munte va ninge, iar vantul va avea intensificari susinute viscolind ninsoarea.
Totodata, in regiunile sudice si sud-estice precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25 – 30 l/mp.
Este drept, la munte zapada aceasta promise pe maine pica tocmai bine, stiut fiind ca multi doresc sa-si petreaca Revelionul in zone montane si décor hibernal. Sa vedem insa daca zapada va rezista pan ape 31 decembrie macar.
Harta alaturata va va edifice asupra zonelor avertizate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.