Din nou circ marca Vanghelie

Din nou circ marca Vanghelie

0 84

Aplaudacii tocmiti de Vanghelie la Congres au dat buzna la sediul PSD sa-si ceara banii promise.
Astfel apare un nou scandal la PSD, generat de contestatul Vanghelie, seful filialei PSD Bucuresti si primar al sectorului V.
Cateva zeci de persoane s-au adunat ieri in fata sediului PSD din Kiseleff cerand banii promisi pentru ca au aplaudat la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti. Potrivit acestora, banii ar fi fost promise de catre presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
In cele din urma si-au mutat protestul la sediul PSD Bucuresti.
Oamenii veniti ieri in curtea PSD au declarat ca au fost angajati, prin intermediul unei firme de casting, sa participe la Conferinta Extraordinara a PSD Bucuresti si sa aplaude.
„Am venit ca sa ni se dea niste bani”, a spus unul dintre oameni.
Intrebati pentru ce trebuie sa primeasca bani, un barbat a raspuns:”Pentru ca ne-au chemat sa stam in sala”.
„Ni s-au promis o ora 250.000 si de fapt era alta suma. Banii nu s-au dat pe loc. Noua ni s-a spus ca stam o ora si a fost mai mult”, a povestit un alt barbat.
„Au fost 116 oameni contactati pentru aceasta reuniune. Trebuia sa batem din palme”, a povestit un alt barbat.
Protestatarii au plecat de la sediul central al PSD si s-au mutat la sediul organizatiei PSD Bucuresti, probabil ca sa fie mai aproape de cel care i-a tocmit si care le-a promis banii, Marian Vanghelie.

Ca scheme din acestea se fac mai in toate partidele cu oarece greutate este clar. Dar pe acolo treaba se face mai pe sestache si fara a prilejui asemenea incidente.
Insa ce poti sa-i ceri unuia cu capul tuguiat, asa cum este Vanghelie?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.