DIKTATUL DE LA BRUXELLES VA FI ÃŽN ANUL 2014 ?! (3) Din...

DIKTATUL DE LA BRUXELLES VA FI ÃŽN ANUL 2014 ?! (3)
Din păcate, Iuda are mulţi urmaşi în România.

0 367

Care este adevărul ? Conducătorii Ungariei ÅŸi ai etnicilor unguri din România sunt convinÅŸi că au ajuns foarte aproape de momentul dezmembrării teritoriale a României ÅŸi al anexării Ardealului, în mod paÅŸnic, printr-un nou Diktat, de data aceasta de la Bruxelles.
Cum ? Prin obÅ£inerea, prin mijloace artificiale (cum i-a învăţat fostul preÅŸedinte Arpad Göncz, al Ungariei) a unei majorităţi ungureÅŸti în Ardeal ÅŸi prin dobândirea a peste 50% din proprietăţile imobiliare aflate în Grădina sau Cetatea Domnului (Ardeal) pe calea retocedărilor în natură (foarte multe bazate pe acte false) ÅŸi a cumpărărilor de terenuri agricole ÅŸi păduri.
La toate acestea se adaugă apropiata votare în Camera DeputaÅ£ilor a modificărilor ÅŸi completărilor la Legea minelor, Legea nr.85/2003 (votată în unanimitate în Senat, la 27 octombrie 2009), în baza căreia titularii licenÅ£elor de exploatare a bogăţiilor naturale (din care, în Ardeal peste 80% au fost date la unguri) îi vor expropria pe români printr-o procedură diabolică ÅŸi extrem de rapidă, inclusiv prin intermediul instanÅ£elor judecătoreÅŸti. Încrederea ungurilor în obÅ£inerea autonomiei teritoriale a Ardealului a fost sporită prin includerea de către Guvernul Ponta II, printre priorităţile
legislative, a proiectului de lege privind statutul minorităţilor naţionale. Acest statut, susţin liderii U.D.M.R., va facilita autonomia teritorială a Ardealului.

*Se ÅŸtie că, Ungaria are un interes major pentru ca România să nu intre nici în anul 2013 în spaÅ£iul Schengen ÅŸi acÅ£ionează în această direcÅ£ie, cu sprijinul Olandei, Finlandei ÅŸi Germaniei. Ca urmare, românii get-beget acceptă acordarea, cu multă generozitate ÅŸi în mod gratuit, a cetăţeniei ÅŸi paÅŸaportului din partea Ungariei, fără să cunoască limba ungară, ConstituÅ£ia ÅŸi imnul, istoria ÅŸi geografia acestei ţări. Pe cale de consecinţă,  românii care obÅ£in ÅŸi cetăţenia Ungariei se pot angaja uÅŸor în toate ţările Uniunii Europene, fără niciun fel de restricÅ£ii.
*Mai nou, pensionarii români get-beget care cer ÅŸi obÅ£in cetăţenia ungară beneficiază de pensie din partea Ungariei, pensie care este de două, trei ori mai mare decât pensia din România, la care sunt obligaÅ£i să renunÅ£e. Pe surse, s-a aflat că sunt peste 2,5 milioane de cetăţeni români care au obÅ£inut dubla cetăţenie în Ungaria.
* Zilnic se duc în Ungaria mii de români, în cele 920 de localităţi, pentru a dobândi
cetăţenia acestei ţări ÅŸi paÅŸaportul unguresc. AcÅ£iunea diabolică de acordare a cetăţeniei ungare pentru românii get-beget constituie un precedent foarte periculos pentru Uniunea Europeană, dar pentru Guvernul Ungariei este prioritatea numărul unu.
* Până în toamna anului 2014 se acÅ£ionează pentru acordarea cetăţeniei ungare pentru cel puÅ£in încă două milioane de români.
* Ungaria va solicita organismelor europene de la Bruxelles să constate, pe bază de acte de identitate ÅŸi paÅŸapoarte, că în Ardeal sunt 4-5 milioane de cetăţeni unguri.
Apoi cer autonomia teritorială a acestei provincii istorice româneÅŸti, prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor.
Aşa-zisul război al steagurilor, din luna februarie a.c., declanşat de Guvernul de la Budapesta face parte din programul Ungariei de internaţionalizare a problemei Ardealului,
cu scop final anexarea la Ungaria a acestui Sfânt Pământ Românesc. Orice român, cu mintea limpede, realizează că există o legătură artificială între Ungaria ÅŸi aÅŸa-zisul steag secuiesc, “fabricat” ÅŸi purtat de unguri.
În acest context, nu trebuie uitat faptul că înmajoritatea localităţilor din Covasna, Harghita ÅŸi MureÅŸ au fost organizate ilegal referendumuri locale vizând obÅ£inerea
autonomiei teritoriale pe criterii etnice. Toate documentele referitoare la aceste referendumuri locale au fost depuse la organismele europene de la Bruxelles.
*PreÅŸedintele României Traian Băsescu, primii-miniÅŸtrii (Boc, Ungureanu ÅŸi Ponta), preÅŸedinÅ£ii Senatului (Geoană, Filip ÅŸi Antonescu) ÅŸi Camerei DeputaÅ£ilor (Anastase ÅŸi Zgonea) au fost informaÅ£i, de nenumărate ori, de către Serviciul Român de InformaÅ£ii (S.R.I.) ÅŸi Serviciul de InformaÅ£ii Externe (S.I.E.) despre toate acÅ£iunile Ungariei vizând pregătirea Diktatului de la Bruxelles.
* De ce nu au acÅ£ionat pentru dezbaterea lor în Parlament, pentru mediatizarea ÅŸi contracarea lor ? Nimeni nu-i întreabă ÅŸi nici ei nu abordează această temă !
Având în vedere pericolul iminent al Diktatului de la Bruxelles, pregătit diabolic de Ungaria, iredentismul maghiar ÅŸi organizaÅ£iile ungurilor din România, este necesar ca
Parlamentul, PreÅŸedintele ÅŸi Guvernul ţării noastre să hotărască, de urgenţă,  următoarele:
1. Până la intrarea României în spaÅ£iul Schengen, se suspendă aplicarea legii din Ungaria privind acordarea dublei cetăţenii pentru cetăţenii români.
2. Suspendarea, pentru doi ani, a aplicării legislaÅ£iei referitoare la restituirile în natură ÅŸi verificarea legalităţii tuturor restituirilor făcute în perioada post-decembristă pentru
unguri, atât pentru persoanele fizice cât ÅŸi persoanele juridice, mai ales bisericile ungureÅŸti ÅŸi Statusul romano-catolic.
3. Respingerea în Camera DeputaÅ£ilor a modificărilor ÅŸi completărilor la Legea minelor, Legea nr.85/2003, pentru a stopa exproprierea românilor de către titularii unguri ai licenÅ£elor de exploatare a bogăţiilor naturale ale Poporului Român.
4. Convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (C.S.A.T.) pentru a decide modalităţile de stopare a acÅ£iunilor Ungariei vizând pregătirea argumentelor pentru Diktatul de la Bruxelles, din anul 2014.
5. Adresarea unui mesaj Parlamentului României de către PreÅŸedintele ţării pe tema situaÅ£iei din Ardeal ÅŸi a acÅ£iunilor extrem de periculoase ale Ungariei. Până acum, PreÅŸedintele Băsescu i-a sugerat premierului Ungariei, Viktor Orban, să fie mai atent ÅŸi să acÅ£ioneze mai uÅŸor cu pianul pe trepte.
6. Se amână cu doi ani discutarea ÅŸi adoptarea legilor privind regionalizarea României ÅŸi revizuirea ConstituÅ£iei. În faÅ£a pericolului unguresc, românii au nevoie de unire ÅŸi nu de
dezbinare.
7. Interzicerea vânzării pământului românesc la străini.
În faÅ£a uriaÅŸului pericol unguresc, pe lângă unirea românilor, indiferent de opÅ£iunile politice ÅŸi judeÅ£ele în care locuiesc sau ţările în care muncesc, se impune extinderea
poruncii marelui patriot Radu Gyr:
Ridică-te Gheorghe !
Ridică-te Ioane !
Ridică-te Vasile !
Ridică-te Mihai !
Scoală-te Traian ! Scoală-te Victor !
 
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.