”DICTATURA MEDICALA” – PRIMUL PAS: ARESTAREA CONTESTATARILOR

”DICTATURA MEDICALA” – PRIMUL PAS: ARESTAREA CONTESTATARILOR

1 150

„Dacă ar fi după mine, cei care afirmă public că pandemia de Covid 19 este o invenție, un fenomen supraestimat, ar trebui să răspundă penal”, zicere Rareș Bogdan.

La cîteva zeci de ore după ce medicul Emilian Imbri a clamat public necesitatea instituirii dictaturii medicale, vine și prima propunere concretă, europarlamentarul Rareș Bogdan sugerînd arestarea celor care contestă gravitatea pandemiei.

Într-un articol din EVZ intitulat  ”Câteva știri false care otrăvesc populația României”, europarlamentarul liberal scrie că ”Politicienii care acuză PNL că-și dorește alegeri pentru a atenua din căderea generată de ineficiența generării pandemiei (o știre falsă, de altfel) sunt de o ticăloșie fără precedent în istoria României.
Au mai existat episoade de lichelism organizat, dar de această dată, nimicnicia autorilor lor s-a hrănit și se hrănește zi de zi din nenorocire. Orice prezumție/speranță de moralitate a căzut în momentul când pe drama a mii de familii s-au cocoțat niște inși cinici, ipocriți, corupți și mediocri.
Am intuit primul, încă de la începutul crizei, că strategia nemernicilor va fi de a sabota măsurile de protecție instituite prin starea de urgență, pentru a ajunge să acuze relaxarea și, prin urmare, numărul mare de îmbolnăviri/decese. Mai bine mă înșelam! Stânga politică și frustrații ei sateliți s-au bazat pe concursul CCR și al Avocatului Poporului pentru a-și duce la capăt zoaiele și nu-i poate opri nimeni decât prin vot. Când va fi acesta posibil…
Dacă ar fi după mine, cei care afirmă public că pandemia de Covid 19 este o invenție, un fenomen supraestimat, ar trebui să răspundă penal. În momente critice, care ne pun viața în pericol, sunt în primul rând un om, nu un apărător al libertății de exprimare.” mai scrie liberalul. (B.I.)
Sursa: inpolitics.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.