Dezvoltatorii imobiliari percepuți ca Mafie de administrația Coliban, consultați într-un sfârșit

Dezvoltatorii imobiliari percepuți ca Mafie de administrația Coliban, consultați într-un sfârșit

0 69

După conceperea marilor proiecte inelare verzi ale Brașovului, după înfierarea cu mânie progresist-marxistă a dezvoltatorilor imobiliari, percepuți de conducerea Primăriei ca făcând parte din Mafia lui Scripcaru, acum primarul Coliban i-a întrebat on-line și pe ei de sănătate. Mai precis le-a cerut mai multe spații verzi printre blocurile mafiote pe care le construiesc și sistematizarea strictă, adică opusă haosului aglomerării mafiote a clădirilor, în raport cu verdele obligatoriu ce se va iți printre blocuri.
Toate bune și frumoase, dar dezvoltatorii i-au spus on-line primarului și adaosului său netrebuincios, viceprimăriței rozalii Flavia Boghiu, că trebuie să mai taie din parcări dacă vrea mai mulți copaci și arbuști în noile zone rezidențiale. Și cum matematica incoloră nu poate fi combătută cu progresisme verzi, galbene, șamd, primarul Coliban i-a spus să desemneze o persoană de contact care să țină legătura cu Primăria pe aceste teme de dezvoltare urbanistică, ce au devenit brusc obositoare în timpul dezbaterii.
Mai ales supărătoarea opțiune verdeață versus parcări.

Recurs la istorie, grădini și sistematizare supraetajată
Ar trebui în această privință a se ține cont de ce a văzut odată Flavia la televizorul progresist, pe când era simplă oengistă triumfătoare la comune și sate, niște grădini suspendate care cică s-ar fi aflat la Babilon acu vreo 2600 de ani.
Primarul a întrebat-o de față on-line cu imobiliarii mafioți dacă le-a văzut cu ochii ei și ea a zis că da, că și Băsescu când era la Taj Mahal, a vrut să le viziteze, că erau o minune, progresistă la acea vreme, a lumii antice. Ori, cum era să viziteze președintele ceea ce este de nevizitat.
Și-atunci a zis Coliban: Gata, toți imobiliarii vizită și contemplare la grădinile Semiramidei, sau mai nou după părerea istoricilor ale reginei asiriene Samuramat, a trasat Coliban, iar apoi implementare urgentă la Brașov.
O terasă grădini, una parcare, iar alta grădini, iar deasupra parcare și tot așa. Că și Nabucodonosor și-o fi parcat niscai care de luptă printre copacii și lăptucile nevestii.
Iar noi ce să le urăm, succes și să ne posteze și nouă niște poze cu grădinile ale minunate și simple, precum doar mintea progresiștilor este.

Libiu Mateescu    

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.