Dezertari sau migrari la ordin?

Dezertari sau migrari la ordin?

0 84

Fenomenul emigrational la varful clasei politice romanesti nu cunoaste varsta. Multi acreditau ideea ca dezertorii sunt de regula politicieni uzati de smecherii care spre o mai mare capatuiala, la final de cariera, pentru un ciolan mai mare, nu le mai arde de opozitie si fac doar “pasi” in cercul Puterii. Iata ca la de la PSD pleaca si tinerii. Brasoveanul Gabriel Tita (35 ani) sau prahoveanul Razvan Turea (40 ani), alaturi de olteanul Valeriu Andrei Steriu au parasit barca plina de apa a PSD pentru o nava plina de “portocale” a independentilor aserviti “amiralului” Traian Basesc. Unde o fi elanul tineresc (l-a consumat Ion Iliescu la Moscova?) care sa lupte pentru un principu, pentru un bine a mai multor oameni din poporul tau?
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD si, incepand de luni, s-a alaturat grupului independentilor condus de „atist-ul” Gabriel Oprea.
Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD si s-a alaturat independentilor
Steriu este deputat de Olt si a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii in Guvernul Nastase.
De asemenea, Steriu a fost sef al Departamentului pentru Agricultura al PSD.

Steriu un oltean trist
Steriu a declarat, pentru MEDIAFAX, ca a decis sa demisioneze din PSD si sa se alature deputatilor independenti, deoarece PSD nu ii mai aducea „multa bucurie” si pentru ca, in grupul independentilor, va putea promova proiectele agricultorilor.
„Eu sunt un agricultor prin definitie, nu politician. M-am consultat cu Gabriel Oprea si am stabilit ca prioritate lucruri practice pentru agricultori”, a explicat Steriu motivele plecarii sale din PSD si alaturarii parlamentarilor independenti.
El a apreciat ca, de grupul independentilor, „poate sustine cauzele agricultorilor”, intentionand sa sprijine proiecte de lege care sa vizeze reforma din administratia agricola.
Selectia oamenilor pentru Parlament, in partidul condus de Mircea Geoana, pare sa marea eroare a social-democratilor. Plecarile din PSD a facut din Basescu omul cel mai tare din Romania.
Sigur Steriu spune, spre placul noilor stapani, ca „PSD nici multa bucurie nu-mi aducea”. Intamplator PSD pe langa un mandat de depuatat la “bucurat” si cu un post de secretar de stat si cu ceva avere stransa din munca cot la cot cu social-democratii.
Steriu a aratat ca regreta multi colegi din PSD, dar este bucuros ca a gasit alti fosti social-democrati „in zona independentilor”.
„Sunt colegi buni din PSD, pe care ii gasesc in zona independentilor si speram sa facem o echipa reusita”, a precizat Valeriu Andrei Steriu. Oare cand vorbeste de o noua echipa se refera la noul partid care va lucra pamantul fata Palatului Cotroceni?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.