Dezbateri in limba engleza – club pentru liceeni

Dezbateri in limba engleza – club pentru liceeni

0 113

British Council, in parteneriat cu ARDOR Muntenia, ii provoaca pe liceeni sa isi dezvolte abilitatile de vorbire in public, lucru in echipa si oratorie prin organizarea primului club de dezbateri in limba engleza Debate @British.
Cursul de initiere se va desfasura in perioada 9 mai – 27 iunie 2011 si va avea loc saptamanal, la sediul British Council Bucuresti, din Calea Dorobantilor numarul 14. Inscrierile pentru club se vor desfasura in perioada 3 – 6 mai, iar participantii vor beneficia de un abonament gratuit la biblioteca @British timp de un an.
Daca beneficiaza deja de un atestat Cambridge sau IELTS (First Certificate in English, Certificate in Advanced English, Certificate of Proficiency in English sau IELTS, scor minim 5.0), se pot inscrie fara a mai sustine interviul.
Taxa de participare la clubul de dezbateri este de 500 lei si poate fi achitata in momentul inscrierii, la sediul British Council.
Pentru inscriere este necesara prezentarea rezultatului interviului sau copia certificatului de limba engleza. Totodata, minorii trebuie sa fie insotiti de unul dintre parinti.
Cursul de initiere va incepe luni, 9 mai, si se va desfasura saptamanal, intre orele 18.30 – 20.30, la sediul British Council din Bucuresti, pana pe 27 iunie.
”Am incurajat mereu tinerii sa fie activi, siguri pe ei si sa caute tot timpul sa evolueze. De aceea am organizat acest club de dezbateri si ne bucuram nespus ca prietenii nostri de la ARDOR Muntenia ne sustin in acest proiect unic, extrem de benefic pentru tineri”, declara Eliza Ioana, Innovation Coordinator, British Council.
Toate universitatile din Top 50 International ofera programe de dezbateri studentilor, accentuand importanta pe care o poate avea o astfel de activitate extrascolara in viitorul academic si profesional al tinerilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.