Dezbatere cu usile zavorate

Dezbatere cu usile zavorate

0 90

Ieri a avut loc in Poiana Brasov o intalnire a sefilor PSD din tara, ca sa se vada ce si cum in urmatorul viitor care va fi plin de incordari electorale importante pentru urmatorii pasi ai tarii.
In principal s-a discutat cu presedintii filialelor din Transilvania despre strategia de urmat ceruta de alegerile europarlamentare si prezidentiale.
S-au mai discutat si posibilele oferte de facut conservatorilor, in vederea sprijinului electoral.
Deoarece intalnirea s-a desfasurat cu usile inchise, s-ar putea deduce logic ce s-a discutat, insa nu doresc sa ma hazardez, deoarece politica, mai ales in aceste timpuri, este tare ciudata.
Ce a transpirat pe gaura cheii este faptul ca s-a discutat destul de animat revenirea Laviniei Sandru in randurile PSD, si nu oricum, ci in calitate de candidat la un loc in Parlamentul European, dupa aventura cu PIN-ul lui Cosmin Gusa.
In context, se stie ca Ion Iliescu este impotriva acestei candidaturi si reveniri, si Ion Iliescu este vulpe batrana in ale politichiei. Iar daca luam problema logic, pe baza de intamplari din viata, ne putem gandi: ma, mi-a plecat nevasta cu altul, cu toate ca avea ce manca, ii era cald si avea tot ce-i trebuie, dar a atras-o, ca pe cotofana, lucire de gablonz. Acuma se intoarce, hartanita de insuccesul clipei, sa mi se bage, cu rochia jerpelita de spinii boschetilor prin care a fost trasa, inapoi in pat. Si sa o mai primesc?
Ramane de vazut ce balamuc va isca in PSD o eventuala reprimire.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.