Deschiderea sezonului de iarna

Deschiderea sezonului de iarna

0 83

Sambata s-a deschis, pentru a doua oara in luna decembrie, oficial si cu zapada, sezonul de iarna si in Poiana Brasov. Nu mai insir toate oficialitatile prezente ca ma apuca somnul cand aud de multi dintre ei.
Aglomeratia a fost mare, locurile de parcare ocupate pana la refuz, iar Politia Rutiera s-a vazut obligata sa restrictioneze temporar circulatia si accesul in poiana.
Dar orice balamuc organizat de cei cu functii are si partile sale frumease. Astfel a putut fi admirata coborarea monitorilor de schi care vor activa in Poiana, coborare care s-a facut cu torte aprinse, ceea ce, va dati seama, a creat momente feerice. Cum la fel au fost si momentele artificiilor. Mai deosebit a fost concertul oferit de rablele de la Directia 5, martoage care s-au multumit cu un onorariu mai mic pentru ca se apropie de metastaza.
Asa ca, de acuma, stimati brasoveni si nu numai, va puteti duce sa va dati, cu schiuri, sanii si mai stiu eu ce, pe zapada oficiala, si nu ca pana acuma, pe din aceea cazuta de capul ei.
Distractie placuta!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.