Derby fără goluri : CFR Cluj – U Craiova 0-0; Iuliu Mureșan,...

Derby fără goluri : CFR Cluj – U Craiova 0-0; Iuliu Mureșan, pe făraș, după 18 ani petrecuți în fruntea clubului!

0 107

Derbuy-ul CFR Cluj – U Craiova, disputat pe stadionul din Gruia, în etapa a 10-a a Ligii I de fotbal s-a încheiat fără goluri, dar nemulțumiți au fost oltenii, care puteau să se impună, după ocaziile ratate. Principalul finanţator al lui CFR Cluj l-a demis pe Iuliu Mureşan, preşedintele clubului în ultimii 18 ani. Neluţu Varga a finalizat astfel un plan pe care, susţin apropiaţii acestuia, îl avea de mai mult timp. De asemenea, Varga a trecut deja la al doilea pas, urmând să scape și de antrenorul Toni Conceicao!
Varga i-a propus postul deţinut până acum de Mureşan lui Marian Copilu, cel considerat a fi artizanul succesului de anul trecut al ardelenilor. O altă surpriză este încercarea de a-l aduce la echipă, din nou, pe Edward Iordănescu, antrenorul care s-a despărţit prematur de CFR în această vară, după doar trei meciuri pe bancă.
Iordănescu a declarat la prosport.ro : ”Nu pot comenta subiectul, până în iarnă nu se pune problema să preiau o echipă din România, indiferent de nume. Îmi doresc să aştept până atunci. În situaţia actuală în care nu mai există conducere administrativă, cred că CFR are mare nevoie de Marian Copilu şi de echipa lui managerială, Mara şi Bilaşco. Au produs performanţă şi o pot face din nou”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.