Derby brașovean în Liga a treia : SR Brașov – Kids Tâmpa...

Derby brașovean în Liga a treia : SR Brașov – Kids Tâmpa Brașov

0 46

Sâmbătă, pe stadionul Tineretului, se va disputa un meci al orgoliilor, între două echipe brașovene, din Liga a treia, SR Brașov, în calitate de gazdă și Kids Tâmpa Brașov.

Tehnicianul ACS Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel, a spus : „Ne dorim victoria. Jucăm cu o echipă cu experiență, cu un moral foarte bun după succesul de la Blejoi. Joacă pe propriul teren și cu siguranță își vor dori să câștige. Dar și noi venim după două rezultate pozitive, în care nu am pierdut. Ba chiar în ultimul meci nu am luat nici gol, așa că sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte din derby. Ne cunoaștem bine adversarul, am jucat și anul  trecut cu ei și acum puțin timp în Cupă. Consider că au un lot mai bun în acest an, dar, dacă ne vom dori mai mult, cu siguranță putem pleca cu toate punctele de la acest meci

Disputa cu SR va marca și revenirea lui Raul Cupu în lotul „urșilor”, după o pauză foarte lungă datorată unei accidentări. „Mă bucur că am putut să-mi revin după accidentare. A fost o perioadă dificilă pentru mine. Trei luni în care am avut repaos total, nu am avut voie să fac niciun efort fizic. A trebuit să fiu atent și la dietă pentru a mă menține cât mai aproape de forma fizică la care eram. E bine că pot să revin. Abordăm meciul cu SR încrezători, după două jocuri bune. Am jucat foarte bine, mai ales în ultima partidă, când nu am primit gol. Pot spune că avem un moral foarte bun înaintea derb-ului de sâmbătă și sperăm să-i batem”, a declarat Raul Cupu.

Pentru meciul cu SR, Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc nu se vor putea baza pe Tudor Tenică și Cristian Câșlariu, ambii accidentați. De asemenea, Cătălin Stoica de-abia a revenit la programul normal, după o problemă medicală.

La rândul său, antrenorul SR Brașov, Robert Elek, a spus :

,,Ne așteaptă poate cel mai greu meci din acest început de campionat, cunoaștem foarte bine adversarul, l-am întâlnit și în Cupa României, știm ce meci ne așteaptă dar am încredere că băieții vor da totul, o să joace cu determinare și ambiție și o să iasă cu fruntea sus după meci! Sper să legăm rezultatul din etapa trecută cu încă o victorie și să ne apropiem de locurile fruntașe, am vorbit cu ei și victoria de la Blejoi ne obligă să continuăm pe aceeași linie, trebuie să ne dăruim la fiecare meci și să atragem oamenii lângă echipă! Ne dorim cu toții o victorie, așteptăm suporterii lângă noi și sperăm să nu îi dezamăgim!”

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.