Deputatul USR Tudor Benga atacă problemele reabilitării drumurilor din județul Brașov

Deputatul USR Tudor Benga atacă problemele reabilitării drumurilor din județul Brașov

0 449

Fie că sunt drumuri naționale fie că sunt drumuri județene, deputatul userist brașovean se implică în problemele de infrastructură ale județului, sector ce-I revenea de fapt ca preocupare președintelui Consiliului Județean, liberalului Adrian Veștea.
Zvonurile că Tudor Benga îl va contracandida pe Veștea la alegerile pentru șefia Consiliului Județean Brașov în 2024 prind din ce în ce mai mult contur, ținând cont și de amplificarea prezenței deputatului brașovean, dar și a primarului Allen Coliban, în presa brașoveană.
Coagularea unui puternic centru de presă în jurul USR-Plus la Brașov este în desfășurare, PNL Brașov rămânând ca de obicei căzut din timp și din sfera mediei brașovene. Aspect la care se adaugă surclasarea copioasă a liberalilor la capitolul Facebook, letală pentru fostul primar George Scripcaru la precedentele alegeri locale.
Docamdată înmulțirea mesajelor media ale useriștilor brașoveni pe teme aparent inofensive și trebuincioase urbei și județului nu vizează și confruntări cu presupușii aliați liberali, care nu vor întârzia să apară totuși.

Se pierd bani europeni, atrage atenția Tudor Benga 
,,Pentru DN73 însă ceasul ticăie tot mai apăsat fiindcă lucrările trebuie finalizate până în decembrie 2023 altfel pierdem banii europeni. Nu mai spun de coșmarul îndurat de atâția ani de locuitorii din zona Rașnov Bran și de turiștii care ne vizitează. În februarie anul acesta am mers la DRDP Brașov împreună cu colegul meu Horia Motrescu, liderul consilierilor locali USRPLUS din Rașnov. Am avut o discuție consistentă și aplicată cu conducerea atât pe tema calendarului de finalizare a întregului tronson cât și pe tema nemulțumirilor cetățenilor din zonă pe aspecte punctuale de execuție precum rigolele și podețele, dat fiind că șantierul nefinalizat devenise și un pericol real de circulație.,, sună postarea deputatului Benga pe facebook-ul său.

Preocupări useriste pentru obiective corelate cu cele ale Consiliului Județean
,,Horia și colegii mei din Rașnov fac demersuri constante la rândul lor pentru detaliile de impact imediat asupra locuitorilor din zonă și mă bucur că anumite probleme de siguranță au fost între timp remediate.
Atât DN73 cât și podul feroviar de la Budila sunt obiective de infrastructură foarte importante pentru brașoveni.
Dezbaterea publică se concentrează preponderent pe autostrăzi și aeroport(sic! încercarea lui Benga de a deturna atenția publică de la principala preocupare mediatică a lui Veștea n.n.) însă mii de brașoveni sunt afectați zilnic și de lipsurile de pe infrastructura existentă.
Segmentul de cale ferată dinspre Întorsură va fi parte din rețeaua de tren metropolitan într-o bună zi.,, a mai susținut Tudor Benga, dovedind o reală preocupare și implicare în problemele județene și metropolitane, domeniu pe care-l știam arvunit definitiv mediatic președintelui CJ, Adrian Veștea.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.