Deputatul userist Benga continuă înșiruirea meritelor inexistente ale useriștilor stupizi de la...

Deputatul userist Benga continuă înșiruirea meritelor inexistente ale useriștilor stupizi de la Transporturi

0 47

Acum că nici Tudor Benga nu înseamnă nimic in fața conducerii central a USR, și nici Veștea nu mai are funcția de prim-vicepreședinte in PNL, deputatul userist se simte mai in largul său adresându-se ca de la egal la egal lui Adrian Veștea. Și, resimțind ieri o durere metafizică față de tronsonul Sibiu-Făgăraș, a postat și el precum Coliban, dar pe norișorul lui de facebook, că proiectul urmărit de el, dar dus de colegii lui useriști de la Transporturi în gard, și nu aproape de Apa Tămăduirii, nu-i gata. Parcă ne și închipuim moaca nătăfleață a lui Benga stând cu centimetrul de croitorie pe marginea presupusei autostrăzi Sibiu-Făgăraș.

Urmăriri de proiecte de tronsoane ca-n filme și supereroi useriști-plusiști
,,Pe scurt spus este vorba de lansarea licitației pentru construcția tronsonului de autostradă Sibiu – Făgăraș. Un proiect pe care l-am urmărit centimetru cu centimetru în ultimele 8 luni, pe care colegii mei din executiv l-au adus până la 3-4 săptămâni distanță de a fi lansat la apă, și care riscă acum să ajungă din nou în sertar din cauza reglărilor de conturi de la voi din partid.
Tronsonul de autostradă Sibiu Făgăraș mai are nevoie de o singură semnătură pentru a obține acordul de mediu și cu asta se finalizează și SF-ul și poate fi pornită licitația. Toate procedurile erau pregătite și la minister (de Drulă vezi Doamne! Care preconiza finalizarea tronsonul Comarnic-Brașov peste zece ani! N.n.) pentru acest moment iar licitația ar putea fi lansată în maxim 3-4 săptămâni dacă va exista voință politică pentru asta.
Nu vreau să politizez mai mult decât e necesar această discuție, nu voi intra în polemici nici de moțiuni, nici de demisii, nici de miniștri, nici de trozneli de partid.
Însă vreau să fie limpede o chestiune: în ziua în care doi tineri profesioniști numiți de USRPLUS în executiv, respectiv Horațiu Cosma la Transporturi și George Garbacea la ANPM, au fost zburați din posturi de către Florin Cîțu, tronsonul Sibiu Făgăraș fusese adus de ei doi până la o semnătură și mai puțin de o lună de zile de a putea fi licitat pentru constructive,, se jeluiește Benga la mormântul profesional al tinerilor trotinetiști useriști de la Transporturi.

Postările politice ale lui Benga suferă de grave contradicții lingvistice
În primul rând trebuie să semnalăm o ,,contradictio in adjecto,, in aserțiunea lui Benga, adică alăturarea a doi termeni contradictorii unul în raport cu celălalt, cum ar fi de exemplu să spunem: Acest cerc pătrat. Ne referim desigur la: ,,Doi tineri profesioniști numiți de USR-Plus in Executiv,, unde ,,profesioniști,, și ,,useriști,, se exclud reciproc. Apoi, ce realizare este aceea că ai adus un tronson de autostradă până la o doar simplă semnătură? Măcar de-l duceau până la un deal, sau până la un curs de apă. Ce să mai spunem, useriștii ăștia ne-au înnebunit cu realizările lor pe carton.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.