Deplorabilul Basescu

Deplorabilul Basescu

0 68


Oare cati inconstienti mai exista in Romania ca presedintele Basescu sa nu bage calul in grajd si sa se duca la culcare? Caci numai niste cretini abrutizati ii mai pot accepta comportamentul si activitatea.


Inconstienta paranoica basesciana nu-si poate avea locul in fruntea unei tari care incearca sa razbeasca spre lumina si spre apropierea de o viata mai buna. Si cred ca nici ultima tara de pe glob nu ar accepta, de buna voie, un asemenea specimen.


Sa se fi prostit romanii chiar in halul acesta?


Ieri, ca urmare a refuzului premierului Tariceanu de a-l vizita la Cotroceni, Basescu a motivat, printre altele, nesemnarea numirii Noricai Nicolai in fruntea Justitiei prin incidentul cu nepoata propusei ce a avut loc cu ceva timp in urma in Parlament, cand s-a bagat sa voteze fara drept. Acest incident ar demonstra slaba moralitate a Noricai Nicolai.


Dar ce devine oripilant este continuarea motivatiei nesemnarii. Basescu spune ca multe voci l-au acuzat si pe el de imoralitate – sunt arhicunoscute cazurile Flota si casa din Mihaileanu, plus alte magarii – insa lui nu i se poate reprosa nimic, el fiind ales si nu numit.


Iata inca o dovada a inconstientei unui specimen care, dintr-un orgoliu maladiv, catarat fiind ca scroafa-n copac, face tara de ras prin depunerea excrementelor proprii la kilometrul zero din Piata Unirii.


?


O vorba veche spune ca nu este prost cel care cere, ci acela care da.


?


Dar ma gandesc tot mai des ca natiunea romana este obligata sa gaseasca solutia inlaturarii grabnice a acestei tumori maligne si a posibilelor ei urmari.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.