Delta Airlines – relanseaza Bucuresti – New York

Delta Airlines – relanseaza Bucuresti – New York

0 96

Delta Airlines va redeschide marti, 2 iunie, cursele saptamanale pe ruta Bucuresti – New York, estimand un grad de ocupare de 80 la suta, a spus Corina Enciu, reprezentant general al Delta in Romania.
”Delta incepe sa opereze din nou pe relatia Bucuresti – New York, in parteneriat cu Air France – KLM, cu patru curse saptamanale, pentru acest an tinta noastra fiind pastrarea gradului de ocupare de anul trecut, de 80 la suta, si a aceluiasi numar de pasageri”, a spus Corina Enciu.
Compania Delta va opera opt zboruri saptamanale pe relatia Bucuresti – New York, in zilele de luni, marti, joi si sambata, iar din New York cu plecare in zilele de duminica, luni, miercuri si vineri.
Cursele sunt operate cu o aeronava Boeing 767-300ER, cu 214 locuri, din care 178 la clasa economy si 36 de locuri la clasa Business Elite.
Cursa Bucuresti – New York pleaca din Bucuresti la 12,20 pm, aterizeaza la New York la 4,05 pm (durata de zbor 10 ore si 45 minute ).
Cursa retur decoleaza din New York – JFK la 5 pm, aterizeaza la Bucuresti la 10,20 am ziua urmatoare (durata de zbor 10 ore si 20 minute).
”Delta lanseaza cu ocazia deschiderii si o promotie, pentru biletele cu plecare pana pe 9 iunie, de la 499 de euro pentru clasa economy si 2.193 de euro la clasa Business Elite”, a precizat Corina Enciu.
Potrivit Delta Airlines, cursele vor fi operate in perioada iunie – octombrie 2009, in aceasta perioada inregistrandu-se cea mai mare cerere pe cursele transatlantice in Romania.
”Multi dintre pasagerii nostri calatoresc pentru a se intalni cu prietenii si rudele, iar o oferta sezonala pe ruta Bucuresti – New York ne permite sa operam calatorii directe pe perioada vacantei de vara, cand se inregistreaza cea mai mare cerere”, a spus Corina Enciu.
Reprezentantii Delta au precizat ca 55 la suta dintre pasagerii curselor zboara doar catre New York, iar 45 la suta aleg alte destinatii din SUA, prin Aeroportul JFK, iar programul a fost astfel incat sa se poata crea cat mai multe optiuni de legatura pentru pasageri, in aproximativ 40 de orase din Statele Unite.

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.