Dej: Parc Balnear !

Dej: Parc Balnear !

0 197

Parcul Balnear Dej, amenajat in jurul Lacului Toroc, la doar 2 kilometri de centrul orasului Dej, ofera localnicilor conditii optime pentru petrecerea timpului liber, dar si pentru ameliorarea sanatatii, mica statiune fiind situata pe locul unei vechi saline, cu apa si aer tamaduitoare.
Primarul municipiului Dej, Costan Morar, a declarat, pentru AGERPRES, ca amplul proiect, in valoare de peste 2 milioane de euro, lansat de Consiliul Judetean Cluj in asociere cu Consiliile Locale Dej, Cojocna si Beclean, beneficiaza de o finantare de 1,7 milioane de euro prin programul Phare 2005 si are in vedere imbunatatirea infrastructurii regionale de turism.
Pentru Parcul Balnear Dej, municipalitatea a alocat de la bugetul local 350.000 de euro, iar Consiliul Judetean Cluj a contribuit la finalizarea lucrarilor cu suma de 274.394 de euro.
”In Parcul in care a fost amenajat Lacul Toroc, cu apa sarata, in suprafata de 1.600 de metri patrati, dejenii au la dispozitie si o piscina cu apa dulce, o plaja cu iarba care se intinde pe 3.000 metri patrati si o plaja cu nisip de 4.000 de metri patrati. Lucrarile de modernizare a vestiarelor, dusurilor si grupurilor sanitare au fost complet finalizate. Dotarile moderne ii vor atrage pe dejeni, care sunt nerabdatori sa profite de aceste zile de vara in atragatorul Parc Balnear. Proiectul prevede, de asemenea, realizarea in exteriorul Parcului, in urmatoarea perioada de timp, a terenurilor de volei, baschet, tenis si mini-fotbal”, a precizat primarul Costan Morar.
Lucrarile de modernizare a pavilionului aflat in Parc, unde a fost amenajata si o piscina cu apa calda, se vor incheia la 1 noiembrie.

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.