Declaratiile de venit vor fi trimise prin posta

Declaratiile de venit vor fi trimise prin posta

0 76

Brasovenii s-au modernizat! De acum inainte nu vor mai merge cu jalba in protap, la fisc, pentru a-si depune “Declaratia privind veniturile realizate”, ci vor putea sta acasa.
Motivul? De la 1 aprilie, acestia se vor folosi de serviciile postei pentru a-si onora obligatiile financiare fata de stat.
Asa ca toti cei care au avut anul trecut venituri din activitati declarate ca fiind independente, gratuit prin posta un pachet informational care va cuprinde 2 exemplare ale formularului 200 „Declaratie privind veniturile realizate”. Costurile postei vor fi suportate de ANAF.
DGFP Brasov recomanda contribuabililor sa utilizeze plicul primit pentru transmiterea prin posta a declaratiei de venit, iar depunerea acestuia la oficiile postale sa se faca in zilele lucratoare, intrucat orice alte taxe suplimentare vor fi suportate de de cel care le trimite.
„In cazul in care contribuabilii au realizat mai multe categorii de venit din mai multe surse vor completa in cadrul aceluia?i formular cate un cartus corespunzator fiecarei surse de venit. Contribuabilii care au obtinut in anul 2007 venituri din activitati independente impuse pe baza de norme de venit nu au obligatia depunerii Declaratiei 200, cu exceptia situatiei in care au depus declaratia privind venitul estimat in luna decembrie 2007 si pentru care nu s-au stabilit plati anticipate”, se arata intr-un comunicat al DGFP Brasov.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.