Decathlon se deschide la Brasov in aceasta saptamana

Decathlon se deschide la Brasov in aceasta saptamana

0 80

Brasovul s-a imbogatit cu unul dintre cele mai importanti retaileri de articole sportive, gigantul francez Decathlon. Astfel, la Brasov va fi deschis al treilea magazin din Romania, inaugurarea survinand la mai putin de o luna de la inaugurarea unitatii din Polus Center Cluj. Noul magazin din Brasov va fi deschis la intrarea dinspre Bucuresti, intr-o zona comerciala unde cumparatorii mai gasesc retaileri importanþi ca MediaGalaxy, Carrefour, Selgros, Bricostore sau centrul comercial MacroMall.
„Magazinul va avea o suprafata de 2.700 de metri patraþi si va oferi articole pentru circa 60 de sporturi. In plus, unitatea dispune de terenuri special amenajate pentru practicarea de sporturi”, au declarat reprezentanþii companiei.
Aparitia magazinului pe piata dinBrasov este cu ata mai binevenita cu cat acest activitate va crea peste 200 de locuri de munca pentru brasoveni. Potrivit unor surse neoficilae, investitia totala lacare s-a ridicat acest proiect s-a situate in jurul sumei de 4 milioane de euro, suma suportatain mare parte decatre un grup deinvestitori spanioli.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.