De ce posesorii grupei sanguine 0(I) sunt atât de speciali?

De ce posesorii grupei sanguine 0(I) sunt atât de speciali?

0 1861

Oamenii cu această grupă sanguină au jucat un rol important în toate societățile, din cele mai vechi timpuri până astăzi. Grupa 0 sau I este a strămoșilor noștri, care erau prădători abili și agresivi.
Potrivit www.healthyfoodhouse.com, posesorii acestei grupe sanguine au numeroase calități, moștenirea lor genetică făcându-i puternici, productivi și proactivi, pe scurt, adevărați lideri.
Japonezii asociază această grupă de sânge cu un anumit tip de personalitate. Oamenii cu grupa 0 sunt cel mai adesea descriși ca organizați, responsabili, practici, de încredere și scrupuloși. Se crede că sunt buni logicieni și că se pot orienta mai bine decât cei din jur.GRUPELE SANGUINE & personalitatea
În schimb, obiceiurile nesănătoase și nivelul ridicat de stres, dieta greșită, lipsa de exercițiu îi fac mai vulnerabili în fața unor afecțiuni, precum rezistența la insulină, obezitate sau hipotiroidie.
Oamenii cu această grupă sanguină sunt mai predispuși la anumite boli și pot deveni agitați, hiperactivi și impulsivi.
În cazul în care aveți această grupă sanguină, sfaturile următoare vă vor fi extrem de utile:
• Consumați toate mesele, inclusiv gustările, stând la jos. Mestecați încet și fiți relaxat.
• Evitați cofeina și alcoolul. Cofeina poate dăuna în mod particular deoarece cauzează o creștere bruscă a nivelului de adrenalină.
• Pentru a vă relaxa întregul corp, exercițiul fizic este esențial. Persoanele cu această grupă sanguină trebuie să fie mai active din punct de vedere fizic decât celelalte, pentru a fi sănătoși și echilibrați din punct de vedere fizic și emoțional.GRUPELE SANGUINE donare
• Dacă vă luptați cu kilogramele în plus, trebuie să faceți sport. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă ședințe de aerobic de 30-45 minute, de cel puțin patru ori pe săptămână.
• Pentru a elimina riscul unor reacții impulsive, stabiliți-vă scopuri precise, fie ele anuale, lunare, săptămânale sau zilnice și pregătiți totul din timp.
• Dacă vă simțiți epuizat, deprimat sau plictisit, există o mai mare posibilitate să dezvoltați un comportament destructiv. Când sunteți în situații stresante, evitați să luați decizii importante sau să cheltuiți bani.
Posted on 04/10/2015 by L. D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.