De azi Centrul Civic e sens giratoriu

De azi Centrul Civic e sens giratoriu

0 66

Dragi brasoveni, daca pana acum ati injurat traficul din orasul nostru, atunci sa va vedem acum. Astazi este ziua de debut a unui mare sens giratoriu in municipiul Brasov, si anume o giratie in jurul intregului Centru Civic. Pe hartie, scopul principal al acestei noi sistematizari a circulatiei il reprezinta incercarea de fluidizare a traficului, insa noi, cu un cinic spirit de carcotasi, il banuim de un complot cu benzinariile din Brasov care vor avea de castigat de pe urma sutelor de masini blocate in trafic.
Cel care a avut initiativa acestui proiect este primarul George Scripcaru, acest mic guru (in devenire) al asfaltarilor. „Am luat decizia de resistematizare a zonei in urma unor studii de trafic, scopul fiind evident acela de fluidizare a traficului, mai ales spre Calea Bucuresti. In acest sens a fost refacuta intersectia de la «Trei Alimentare», iar de sambata se va circula, speram noi, mult mai bine. Am largit si Calea Bucuresti cu o banda, pentru a prelua intreg traficul. Rugam soferii sa respecte noile directionari si sa speram ca nu vor exista probleme mari in trafic. Oricum, in primele zile vor exista agenti de circulatie la fiecare intrare mare in sensul giratoriu care vor directiona circulatia”, a declarat primarul George Scripcaru.
Ce se va intampla de fapt? Pe soferi ii anuntam ca pe strada Toamnei si Bulevardele M. Kogalniceanu si 15 Noiembrie se va circula pe sens unic, existand astfel la dispozitia soferilor cate sase benzi de mers, iar pentru cei care folosesc mijloacele de transport in comun ii anuntam ca statiile RAT s-au modificat.
Asa ca, desi am vrea ca peste o perioada de timp sa ne punem cenusa in cap pentru scepticismul de care am dat dovada in acest articol, avem dreptul la opinia noastra. Un singur lucru e sigur. Azi multi brasoveni vor fi bulversati. Primarul stie de ce!…

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.