Dar pe Câțu ăsta l-a controlat cineva la cap?

Dar pe Câțu ăsta l-a controlat cineva la cap?

0 182

Facem noi haz de necaz cu „împăiatul”, şi cu briantinatul”, alias Atotmutul şi Lukovidul, dar toboganul afundării ne paşte. De Paşte!
Tot mustăcind aşa din dosul împărtăşaniei de la domiciliu, ne alegem cu popularizata privire fixă. Şi uităm să mai observăm ce e în jur.
Păi  stimabililor, vă spun eu: e Spitalul 9!

Faza cu acordul între Vela şi Patriarhie a fost bucăţică ruptă din D’ale Carnavalului: nimeni nu era cine trebuia să fie şi nimic nu era cum trebuia să fie.
Poliţişti deghizaţi în popi împărţind Paşti în pahare de plastic de unică folosinţă, Lumina Sfântă distribuită in avans, de la orele 21:00, ca să aibă credincioşii 3 ore de bucurie în plus… Aferim! Avem şi noi apostolii noştri de secol XXI!  Apostolii de la secţia de magnetizaţi Obregia. Care rescriu Noul Testament inspiraţi de revelaţiile lui COVID 19.

Şi cum nu putea să lipsească martie din post, a băgat şi Preşedintele, supraveghetorul suprem, capul în poză: mârâieli, reproşuri, revizuire, nori de ploaie acidă. Ceea ce i-a prilejuit apostolului Vela memorabila explicaţie: „PSD e de vină! Punea la cale, pentru noaptea de Înviere, diversiuni şi dezordini ca la 10 august. De-asta…”.
Mare dramaturg balamucul ăsta!
Şi prolific!

Pe scena sa, printre transfuzii la mansardă şi paturi cu hamuri, am mai avut parte de o reprezentaţie excepţională. De data asta cu jucăuşii de la secţia de agitaţi. În rolul principal, Florin Câţu.
Cu cămaşa de forţă trimisă la exorcizare  (cum se ştie, diavolul transcende epiderma în ambele sensuri), domnul Câţu s-a simţit liber să ne arate încă o dată că da, el este omul potrivit aflat la locul potrivit.
Cu o oră înainte, lansase mult aşteptata platformă  de într-ajutorare a IMM-urilor, www.imminvest.ro. La nici 15 minute, serverul s-a blocat.
Domnul Câţu, într-un monolog excepţional, furios şi coerent ca la balamuc, a explicat: “Probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face Guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu si nici romanii onesti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne asteptam la o asemenea ticalosie”.
Întreb, amuzat de spectacol dar şi îngrijorat de abaterea de la regula obligativităţii purtării cămăşii de forţă în cazuri de mare risc: pe Florin Câţu, când a ajuns unde a ajuns, l-a controlat cineva la cap?

Contele de Saint Germain

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.