Daniel Constantin – noul presedinte al PC

Daniel Constantin – noul presedinte al PC

0 93

Reunit ieri la Bucuresti, Congresul Partidului Conservator din Romania a hotarat schimbarea liderului de partid. Incepand cu ziua de ieri, Daniel Constantin este noul presedinte al partidului Conservator, contracandidatul sau, Petru Marginean, seful filialei PC Hunedoara a obtinut 398 de voturi. La Congres au mai fost alesi si secretarul genaralal partidului, Codrut Seres, si membrii Consiliului National al partidului.
Vadit emotionat, Daniel Constantin a multumit pentru ca „a fost primit in familia conservatoare” si a declarat, in mod oficial, inceputul campaniei electorale a partidului pentru alegerile din 2012. El a multumit presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, pentru increderea pe care a acordat-o lui si tinerilor „de-a lungul existentei partidului”. Ca un adevarat lider Constantin le-a spus delegatilor la Congres ca va fi „un presedinte pentru ei” si nu va sta doar la Bucuresti.

Un brasovean printre vicepresedinti
Au fost alesi si 11 vicepresedinti ai partidului, din 21 de candidati la aceasta functie: Bogdan Ciuca, Irinel Popescu, Maria Grapini, Petre Marginean, Mihai Diaconu, Eugen Durbaca, Constantin Avram , Catalin Bologa, Ion Dinita, Gheorghe Obreja si Ion Mihai.

In alta ordine de idei, la Consiliul National al Partidului, desfasurat dupa Congres, a fost ales prim-vicepresedintele formatiunii. Singura candidatura depusa a fost cea a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. In stilul caracteristic, primarul Cristian Popescu Piedone a declarat ca acum este „ultimul tren” in care PC poate sa fie pe „picioarele lui” si sa nu mai fie la „remorca” nimanui la alegeri. „Daca nu constientizam ca este ultimul tren in care PC sa fie pe picioarele lui si sa nu mai fim la remorca nimanui la alegeri, putem pleca acasa”, a afirmat Piedone.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.