Dancu despre soarta PD-L

Dancu despre soarta PD-L

0 53

Sociologul Vasile Dancu spune ca este greu de prevazut ce se va intampla cu PD-L. Asta pentru ca democrat-liberalii sunt o formatiune netransparenta, in care convulsiile interne nu au razbatut mai deloc in public.
“PD-L nu e un partid transparent, are o imagine de partid solid, care nu face sa transpara tensiuni interne, fara certuri, fara o dezbatere interna, fara senzatia de haos, asa cum dau senzatia alte partide. Este chiar cel mai putin transparent partid dintre cele mari. Am senzatia ca este un partid cu o omogenitate destul de mare, are un grup parlamentar foarte puternic”, spune Dancu.
In plus, fostul lider al Grupului de la Cluj crede ca Emil Boc are sanse sa ramana presedintele formatiunii.
“Emil Boc cred ca este destul de bine acceptat de ceilalti pretendenti posibili – Vasile Blaga – un bun organizator, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Ioan Oltean, Elena Udrea sau Cezar Preda. Cred ca il vor accepta pe Boc. Cred insa ca va avea loc o batalie pentru putere, dar nu cred ca ea va fi violenta”, sustine Vasile Dancu, care adauga ca dezertari din partid sunt inerente in cazul pierderii puterii.

Eu, in schimb, adaug o intrebare: daca parte din greii partidului, in caz de esec, pleaca pe mare impreuna cu Traian Basescu?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.